1.

درون‌پوشانی جوانه گندم و باکتری پروبیوتیک باسیلوس لیکنیفورمیس توسط صمغ گوار و مالتودکسترین به روش خشک کردن انجمادی جهت افزایش عمر نگهداری جوانه گندم

صفحه 1-18
مریم شریفی؛ محمد گلی؛ محدثه رمضانی

2.

تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز

صفحه 19-30
فاطمه همتی؛ زهرا مطلوبی نژاد؛ سید محمد مظلومی؛ الهام باباعلی؛ سعید یوسفی نژاد؛ عنایت بریزی

3.

بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در پنیرهای سنتی تولید شده از شیر نشخوارکنندگان در استان چهارمحال و بختیاری به‌روش مولکولی

صفحه 31-39
دانیال عباسی طادی؛ ابراهیم رحیمی

4.

بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌های آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی

صفحه 41-52
اسماعیل زنگانه؛ حمید میرزایی؛ سید مهدی جعفری؛ محمدرضا افشار مقدم؛ افشین جوادی

5.

تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 53-66
محمدجواد رشیدی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ شهین زمردی؛ سارا جعفریان

6.

اثر پوشش‌دهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخم‌مرغ در دمای یخچال

صفحه 67-80
علی خدادادی بایقوت؛ افشین جوادی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ حمید میرزایی؛ یونس انزابی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب