1.

تاثیر جوانه کینوا بر ویژگی‌های پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese)

صفحه 1-15
مهسا کریم پور سهرقه؛ افشین جوادی؛ شهین زمردی؛ نویده انرجان

2.

اثرات اندوفیت‌های آویشن (Thyme) لردگان روی باکتری شیگلا سونئی و قارچ کاندیدا آلبیکنس

صفحه 17-29
سمیه شاهرخ شهرکی؛ محمد خدادادی؛ اعظم مختاری

3.

تعیین میزان شیوع گونه‌های ویبریو در ماهی‌ها و میگوهای صید شده در شهرستان قشم، ایران

صفحه 31-40
ابراهیم رحیمی؛ محمدامین حیدرزادی؛ نجمه واحد دهکردی

4.

تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای توزیعی در شهر قزوین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحه 41-49
زهرا سلحشوریان؛ محمدحسین موثق

5.

بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما

صفحه 51-70
سحر میرباقری؛ آزاده سلیمی؛ اشکان جبلی جوان؛ سارا مهدی زاده مود

6.

شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل‌ کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن‌ها بر برخی از میکروارگانیسم‌ها

صفحه 71-88
مهسا جعفرپور؛ هاجر عباسی؛ محمد گلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب