| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,578,771 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,276,047 |
| 1. | مروری بر خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها | |
| بهاره نوروزی | ||
| 2. | بررسی ارتباط شاخصهای خونی با مراحل رسیدگی جنسی در سنین قبل از بلوغ فیلماهی (Huso huso) | |
| طاهره باقری | ||
| 3. | اندازه گیریمیزان غلظت فلزات سنگین جیوه، سرب و کادمیوم در منابع آب شهر یزد | |
| عبدالمجید موسوی؛ رزاق عبیدی؛ میترا راوردشیری | ||
| 4. | تاثیرپوشش حاصل از ژلاتین هیدرولیز براکسیداسیون چربی، اسیدهای چرب و ترکیبات شیمیایی ماهی شوریده Otlithes ruber(Bloch & schneider,1801) در طول نگهداری در دمای یخچال ºC 1±4 | |
| محبوبه حسن زاده | ||
| 5. | مطالعه ارزش غذایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی حلوا سیاه Parastromateus niger در سواحل بوشهر | |
| اسمعیل پقه؛ محمد اسلامی | ||
| 6. | مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگیهای پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ای | |
| طیبه دهاز؛ مهدی زارعی؛ هدی جاسمیان فرد | ||