تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,625 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,444,276 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,462,573 |
1. | مروری بر خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها | |
بهاره نوروزی | ||
2. | بررسی ارتباط شاخصهای خونی با مراحل رسیدگی جنسی در سنین قبل از بلوغ فیلماهی (Huso huso) | |
طاهره باقری | ||
3. | اندازه گیریمیزان غلظت فلزات سنگین جیوه، سرب و کادمیوم در منابع آب شهر یزد | |
عبدالمجید موسوی؛ رزاق عبیدی؛ میترا راوردشیری | ||
4. | تاثیرپوشش حاصل از ژلاتین هیدرولیز براکسیداسیون چربی، اسیدهای چرب و ترکیبات شیمیایی ماهی شوریده Otlithes ruber(Bloch & schneider,1801) در طول نگهداری در دمای یخچال ºC 1±4 | |
محبوبه حسن زاده | ||
5. | مطالعه ارزش غذایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی حلوا سیاه Parastromateus niger در سواحل بوشهر | |
اسمعیل پقه؛ محمد اسلامی | ||
6. | مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگیهای پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ای | |
طیبه دهاز؛ مهدی زارعی؛ هدی جاسمیان فرد | ||