| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,619,700 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,295,655 |
| 1. | آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران | |
| صفحه 14-23 | ||
| ندی کاظم؛ شریف کرار؛ عبدالهادی بشار؛ مرحب ریحان؛ مهدی حسن شاهیان | ||
| 2. | مروری بر مطالعات انجام شده در ارتباط با انواع روشهای کمآبیاری دربرخی دانههای روغنی | |
| صفحه 24-34 | ||
| مصطفی مبشر؛ نجمه یزدانپناه | ||
| 3. | بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی شهرستان کرج | |
| صفحه 35-46 | ||
| نازنین خاکی پور؛ حامد محمدی | ||
| 4. | بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی | |
| صفحه 67-73 | ||
| سعیده سعیدی؛ مهدی جهانتیغ؛ رضوانه بهزادمهر؛ زهرا بیگمی | ||
| 5. | مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی | |
| صفحه 74-94 | ||
| مریم بیگمی؛ زهرا بیگمی؛ صفورا بزی؛ راضیه اویسی | ||
| 6. | تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسیمتیلسلولز بر کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط | |
| علی اکبر شریفی؛ داریوش خادمی شورمستی | ||
| 7. | سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک | |
| راحله سنجری؛ مریم کاظمی پور؛ مهدی انصاری؛ لیلا زیدآبادی نژاد | ||