تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,625 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,458,718 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,472,536 |
1. | آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران | |
صفحه 14-23 | ||
ندی کاظم؛ شریف کرار؛ عبدالهادی بشار؛ مرحب ریحان؛ مهدی حسن شاهیان | ||
2. | مروری بر مطالعات انجام شده در ارتباط با انواع روشهای کمآبیاری دربرخی دانههای روغنی | |
صفحه 24-34 | ||
مصطفی مبشر؛ نجمه یزدانپناه | ||
3. | بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی شهرستان کرج | |
صفحه 35-46 | ||
نازنین خاکی پور؛ حامد محمدی | ||
4. | بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی | |
صفحه 67-73 | ||
سعیده سعیدی؛ مهدی جهانتیغ؛ رضوانه بهزادمهر؛ زهرا بیگمی | ||
5. | مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی | |
صفحه 74-94 | ||
مریم بیگمی؛ زهرا بیگمی؛ صفورا بزی؛ راضیه اویسی | ||
6. | تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسیمتیلسلولز بر کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط | |
علی اکبر شریفی؛ داریوش خادمی شورمستی | ||
7. | سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک | |
راحله سنجری؛ مریم کاظمی پور؛ مهدی انصاری؛ لیلا زیدآبادی نژاد | ||