1.

آلودگی‌های باکتریایی مواد غذایی در ایران

صفحه 14-23
ندی کاظم؛ شریف کرار؛ عبدالهادی بشار؛ مرحب ریحان؛ مهدی حسن شاهیان

2.

مروری بر مطالعات انجام شده در ارتباط با انواع روش‌های کم‌آبیاری دربرخی دانه‌های روغنی

صفحه 24-34
مصطفی مبشر؛ نجمه یزدانپناه

3.

بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی شهرستان کرج

صفحه 35-46
نازنین خاکی پور؛ حامد محمدی

4.

بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی

صفحه 67-73
سعیده سعیدی؛ مهدی جهانتیغ؛ رضوانه بهزادمهر؛ زهرا بیگمی

5.

مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی

صفحه 74-94
مریم بیگمی؛ زهرا بیگمی؛ صفورا بزی؛ راضیه اویسی

6.

تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسی‌متیل‌سلولز بر کیفیت داخلی و ریخت‌شناسی پوسته تخم‌مرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط

علی اکبر شریفی؛ داریوش خادمی شورمستی

7.

سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک

راحله سنجری؛ مریم کاظمی پور؛ مهدی انصاری؛ لیلا زیدآبادی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب