1.

شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینی‌های خامه‌ای عرضه‌شده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها

صفحه 1-9
ابراهیم رحیمی؛ نجمه واحد دهکردی؛ محمدامین حیدرزادی

2.

بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک

صفحه 10-17
رضا روحانی؛ بتول حیدری؛ سعیده سعیدی

3.

اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری

صفحه 18-26
فرزانه باقری؛ مهدی بابازاده

4.

ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند

صفحه 27-36
محمدرضا اکبری؛ عطااله اژدری؛ غلامرضا شریف‌زاده

5.

بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی‌کپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.)

صفحه 37-56
محمد اسماعیلی؛ یاسمن فهیم دژبان

6.

بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب

صفحه 57-75
مژگان بلالی؛ علیرضا رحمن؛ مریم فهیم دانش

7.

بهینه‌سازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلی‌وینیل الکل بر فراسنجه‌های کیفیت داخلی تخم‌مرغ

صفحه 76-90
پژمان ریاضی کرمانی؛ داریوش خادمی شورمستی؛ عبدالله علیزاده کارسالاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب