1.

کاربرد آنزیمهای تثبیت شده در صنایع غذایی به عنوان روشهای زیست سازگار

صفحه 1-9
اسماعیل فرامرزی آق گنبد؛ لیلا امیرخانی؛ سید مهدی هدایت زاده؛ فهیمه درخشانفر

2.

مروری برتاثیرات ضد میکروبی وضد باکتریایی نانوذرات نقره ونقره وکامپوزیت های نقره

صفحه 11-17
زهرا جوانشیر؛ زهرا محمدپور

3.

بررسی پراکندگی ناشی از میدان الکتریکی در نانو بلورهای TiO2

صفحه 19-23
مجید شب زنده

4.

مطالعه اجزای تشکیل دهنده اسانس زنجبیل (Zingiber officinale) و مقایسه خاصیت ضدمیکروبی آن با دهانشویه کلرهگزیدین بر روی باکتری‌های عامل عفونت دهانی

صفحه 25-33
نیما محمدنژاد خیاوی؛ حجت اقبال؛ ندا جهانی؛ آرزو محمدی؛ مهدی احمدی سابق؛ زهره قاضی طباطبایی؛ امیر کشی زاده مزرعه جهان

5.

مروری بر تهیه، خواص و کاربرد هیدروژل های آکریلیک اسید و آکریل آمید

صفحه 35-47
محراب فلاحی سامبران؛ طناز سلطان الذاکرین سرخابی

6.

بررسی ویژگی های اکولوژیکی دریاچه ارومیه و راهکارهای احیای آن

صفحه 49-60
احمد اصل هاشمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب