تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,625 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,456,584 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,471,274 |
1. | کاربرد آنزیمهای تثبیت شده در صنایع غذایی به عنوان روشهای زیست سازگار | |
صفحه 1-9 | ||
اسماعیل فرامرزی آق گنبد؛ لیلا امیرخانی؛ سید مهدی هدایت زاده؛ فهیمه درخشانفر | ||
2. | مروری برتاثیرات ضد میکروبی وضد باکتریایی نانوذرات نقره ونقره وکامپوزیت های نقره | |
صفحه 11-17 | ||
زهرا جوانشیر؛ زهرا محمدپور | ||
3. | بررسی پراکندگی ناشی از میدان الکتریکی در نانو بلورهای TiO2 | |
صفحه 19-23 | ||
مجید شب زنده | ||
4. | مطالعه اجزای تشکیل دهنده اسانس زنجبیل (Zingiber officinale) و مقایسه خاصیت ضدمیکروبی آن با دهانشویه کلرهگزیدین بر روی باکتریهای عامل عفونت دهانی | |
صفحه 25-33 | ||
نیما محمدنژاد خیاوی؛ حجت اقبال؛ ندا جهانی؛ آرزو محمدی؛ مهدی احمدی سابق؛ زهره قاضی طباطبایی؛ امیر کشی زاده مزرعه جهان | ||
5. | مروری بر تهیه، خواص و کاربرد هیدروژل های آکریلیک اسید و آکریل آمید | |
صفحه 35-47 | ||
محراب فلاحی سامبران؛ طناز سلطان الذاکرین سرخابی | ||
6. | بررسی ویژگی های اکولوژیکی دریاچه ارومیه و راهکارهای احیای آن | |
صفحه 49-60 | ||
احمد اصل هاشمی | ||