1.

مدل ریاضی میزان انرژی مورد نیاز و سنیتیک خشک‌کردن اسطوخودوس با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 1-14
محمد یونسی الموتی؛ حمید خفاجه؛ محمد زارعین

2.

ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و شاخص‌های سودمندی کشت تلفیقی صنوبر اورامریکن با سیر در شرایط کرج

صفحه 15-34
فاطمه احمدلو؛ سعیده اسکندری

3.

تأثیر 6-بنزیل‌آمینوپورین و متیل جاسمونات در بهبود عملکرد و کیفیت توت‌فرنگی رقم آلبیون

صفحه 35-50
فرزاد عسگری؛ سپیده کلاته جاری؛ بابک متشرع زاده؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ وریا ویسانی

4.

مروری بر کودهای کندرهش از منظر زیست‌محیطی و اقتصاد و آینده آن در ایران و جهان

صفحه 51-68
حسن صدیقی؛ کیوان شایسته؛ مهسا ارجمند

5.

اثرات اکولوژیکی و اقتصادی تجهیز و نوسازی اراضی در تولید گندم آبی در استان همدان

صفحه 69-84
محمد عبدالملکی؛ فرشته یزدانی

6.

بررسی اثر متقابل ژنوتیپ ×محیط و پایداری عملکرد ژرم پلاسم‌های عدس (Lens culinaris Medik) با استفاده از مدل AMMI

صفحه 85-101
محمد رسولی؛ داوود محمد زمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب