1.

بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین

صفحه 1-12
محیا بختیاری؛ اکرم شریفی

2.

بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی‌ و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی

صفحه 13-25
محمد ملکی؛ پیمان آریایی؛ مهدی شریفی سلطانی

3.

فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه‌بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ

صفحه 27-46
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ اکرم آریان فر؛ زهرا شیخ السلامی

4.

بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 47-68
زهره پورظفر؛ امیر حسین الهامی راد؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمد آرمین

5.

بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن

صفحه 69-79
محمدامین اسدنهال؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی

6.

بررسی اثر فرآیند استخراج به روش‌های پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata

صفحه 81-96
آتوسا شاعری؛ مسعود هنرور؛ نرگس مورکی

7.

بررسی‌تاثیر‌نانو لیپوزوم‌ها و باکتری‌های میکرو‌پوششی در سطوح متفاوت میکرو‌انکپسوله‌ برزنده‌مانیباکتری‌ها طیذخیره‌سازی

صفحه 97-108
نعیمه کارآموز؛ علی محمدی ثانی؛ الهام مهدیان؛ اکرم آریان فر

8.

بررسی‌ اثر‌یخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو بر‌ماندگاری ماهی‌قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در‌فریزر

صفحه 109-122
اوریانا ضرابی؛ محمد احمدی؛ مسعود هدایتی فرد؛ لیلا گلستان؛ ایوب فرهادی

9.

بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو

صفحه 123-133
سمانه ابراهیم زادگان؛ نارملا آصفی؛ رامین ملکی؛ سیدصادق سیدلو هریس

10.

ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی

صفحه 135-149
مطهره نصیری؛ حمید توکلی پور؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن

11.

تاثیر‌عصارةآزاد و ریزپوشانی‌شدة پونه بینالودی بر ویژگی‌های‌حسی ‌و میکروبی‌دوغ

صفحه 151-162
افسانه عظیمی محله؛ پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ اعظم عظیمی محله

12.

تاثیر ژل آلوئه‌ورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو‌(Prunus armeniaca) در طی‌دوره انبارداری

صفحه 163-176
فاطمه شهدادی؛ اعظم سیدی؛ شهناز فتحی

13.

اثر برخی از تنظیم‌کننده‌های‌رشد،‌کیتوزان و اسانس‌دارچین بر بهبود‌کیفیت تغذیه ای و عمرپس‌از برداشت پرتقال‌رقم تامسون ناول

صفحه 177-197
بهروز علی جو؛ وحید عبدوسی؛ وحید زرین نیا؛ سپیده کلاته جاری؛ محمد چمنی

14.

تشخیص‌روغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR

صفحه 199-212
محمد دولت آبادی؛ سید علی مرتضوی؛ حسن روان سالار؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ احمد پدرام نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب