1.

بررسی‌تاثیر‌افزودن پکتین‌ و‌‌کنسانتره کشمش بر‌خصوصیات‌کمی و کیفی نان فاقد‌گلوتن حاصل از مخلوط‌آرد‌گاورس‌(Setaria italica) و آرد برنج

صفحه 1-14
ابوالقاسم عبداله زاده؛ محسن وظیفه دوست؛ زهره دیدار؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ محمد آرمین

2.

فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به"

صفحه 15-31
زینب غلامیان؛ اسماعیل عطای صالحی؛ الهام مهدیان؛ زهرا شیخ الاسلامی

3.

تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی

صفحه 33-47
مونا رحیمی؛ امیر حسین الهامی راد؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمد آرمین؛ افشین جعفرپور

4.

بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانی‌شده پونه معطر‌(Mentha pulegium L)

صفحه 49-63
رضا مهدی زاده مقدم؛ پیمان آریایی؛ محمد احمدی

5.

تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز

صفحه 65-76
زهرا لطیفی؛ الهه بهرامیان؛ صبا صباغ پور لنگرودی؛ رومینا محبی؛ مهسا اسمعیل رمجی؛ میلاد دانش نیا

6.

تولید ماست میوه‌ای فراسودمند از شیر‌گاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris)

صفحه 77-89
آیدا هدایت ساعتلو؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی

7.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم

صفحه 91-109
راحیل رضایی؛ معصومه مقیمی؛ سید سهیل امیری عقدایی

8.

بررسی تاثیر استرس اسانس زیره‌ی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک

صفحه 111-124
نوشین مهاجری؛ پیمان مهستی شتربانی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ ژاله خوشخو؛ علی خنجری

9.

ارزیابی‌کیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهی‌کوتر‌ساده (Sphyraena jello) در‌طول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهار‌ماه

صفحه 125-139
سحر جلیلی

10.

ویژگی ضد باکتریایی نانو ذرات نقره/کلرید نقره بیوسنتزی با استفاده از عصاره برگ‌گیاه مرزه تحت تاثیر پرتو‌گاما

صفحه 141-158
مریم قنادنیا

11.

اثر واریته و روش‌حرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی شیره انگور

صفحه 159-174
مریم میرزایی می‌آبادی؛ مهرناز امینی فر؛ سیده شیما یوسفی

12.

تاثیر صمغ‌های بومی‌(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنی‌پیناکولادا بر پایه آب‌پنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری

صفحه 175-184
بهاره دهقان؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

13.

ارزیابی‌خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون ‌حاوی‌لاکتات سدیم نگهداری‌شده در انواع پاکت‌های‌چند‌لایه و اتمسفر‌اصلاح شده

صفحه 185-205
نازنین زند؛ اورنگ عیوض زاده؛ فرناز کلانتری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب