1.

شناسایی صفات مورفولوژیکی موثر در میزان اسانس لعل کوهستان در شرایط زراعی

صفحه 1-12
سید محمد حسین آل عمرانی نژاد؛ علی رضوانی اقدم

2.

مقایسه روش HS-SPME و روش نوآورانه نفوذ بخارآب به کمک ریزموج(MSHD) در استخراج ترکیبات فرار و اسانس از گیاهان دارویی و معطر

صفحه 13-22
سیده منصوره معمارزاده؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ علی غلامی؛ سید احمد نوربخش

3.

بررسی اثر تنش شوری مصنوعی بر اثر کاربرد پرایمینگ بذر با اسید استیک و سدیم هیدروکسید بر شاخص های رشد گیاه زیره سبز

صفحه 23-30
عباس شیبانیان؛ میترا زابلی زاده

4.

ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره متانولی برگ گیاه لرگ بر برخی از باکتری‌های عفونت‌زای مجاری ادراری در مقایسه با سیپرو فلوکساسین

صفحه 31-38
مسعود آزادبخت

5.

تأثیر شرایط خشک شدن بر میزان اسید گلیسریزیک و عصاره محلول در آب گیاه شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra L.)

صفحه 39-46
علی رضوانی اقدم؛ سید محمد حسین آل عمرانی نژاد

6.

تنش های زنده و غیرزنده در گیاهان زراعی و دارویی

صفحه 47-58
مهدی ملک پور؛ عبدالمجید لیاقت

7.

معرفی گیاهان دارویی با منشاء طبیعی مواد روانگردان و اثربخشی آن‏ها

صفحه 59-71
مانی جباری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب