1.

مروری بر پیشرفت‌های اخیر در کاربرد سیانوباکتری‌ها و ریزجلبک‌ها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی

صفحه 1-20
مهشید علی‌بابایی؛ امیراقبال خواجه‌رحیمی؛ بهاره نوروزی

2.

مطالعه گذشته‌نگر بر روی میزان شیوع کیست‌هیداتید، گونه‌های فاسیولا و دیکروسلیوم‌دندریتیکوم در کبد گوسفند و بزهای کشتار شده در کشتارگاه ساوه، استان مرکزی و برآورد خسارت‌های اقتصادی ناشی از ضبط کبد از سال 1394 تا 1400

صفحه 21-33
ناصر حاجی پور

3.

بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانت‌های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی

صفحه 35-45
بهزاد اکبرزاده نجار؛ پیمان آریایی؛ مهرو اسماعیلی؛ رویا باقری

4.

بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسل‌های بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان

صفحه 47-52
رامین قاسمیان یادگاری؛ امیر رضا کرمی بناری؛ محمد حسین موثق غازانی

5.

تعیین باقی‌مانده اکسی‌تتراسایکلین در فرآورده‌های گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحه 53-61
جعفر شادجو؛ محمدحسین موثق

6.

تعیین ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان

صفحه 63-71
محمد نری میسا؛ ابراهیم رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب