1.

ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌میکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.)

صفحه 1-16
زهرا یعقوبی کوپایی؛ هاجر عباسی

2.

شناسایی انتروسین‌ها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آن‌ها در سویه‌های انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی

صفحه 17-32
فائزه سالک؛ حمید میرزایی؛ جلیل خندقی؛ افشین جوادی؛ یوسف نامی

3.

توسعه روش کچرز تلفیق‌شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفت‌کش‌ها در نمونه‌های خیار به‌وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحه 33-47
فاطمه نصیری؛ آذر حقیقت آسیابر؛ محمدرضا افشار مقدم؛ جلیل خندقی

4.

القای پاسخ‌های دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora)

صفحه 49-60
پدرام علی موسی زاده؛ سیدجواد صانعی؛ عبدالحسین طاهری

5.

مروری بر پتانسیل غذایی و دارویی فیکوبیلی‌پروتئین‌های مستخرج از سیانوباکتری‌ها

صفحه 61-83
بهاره نوروزی؛ یاسمن گورانی

6.

مطالعه میزان آلودگی‌ قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژن‌ها در شهر اصفهان

صفحه 85-94
مریم سادات امامی؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب