1.

بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال

صفحه 1-15
آذین کیاکجوری؛ پیمان آریایی؛ رویا باقری؛ مهرو اسماعیلی

2.

بررسی شیوع پاتوژن‌های غذازاد در ساندویچ‌های عرضه‌شده در شهرستان قم و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها

صفحه 17-28
سید عرفان حسینی نسب؛ نجمه واحد دهکردی؛ ابراهیم رحیمی

3.

بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحال‌وبختیاری

صفحه 29-37
اکبر انصاریان بارزی؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی؛ زهرا اسفندیاری

4.

بررسی برخی ویژگی‌های شیمیایی و ضد‌میکروبی اسانس روغنی برگ بو

صفحه 39-52
فریده قادری؛ امیر شاکریان؛ زهره مشاک؛ ابراهیم رحیمی؛ مهدی جعفری

5.

شیوع آلودگی ساندویچ‌های عرضه شده به میکروارگانیسم‌های پاتوژن و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها در شهرستان کرمانشاه، ایران

صفحه 53-66
محمدامین حیدرزادی؛ نادیا ایازی؛ نجمه واحد دهکردی؛ محسن کرمی؛ سیده‌خدیجه احمدی؛ سیدعرفان حسینی‌نسب

6.

مطالعه مقایسه‌ای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخم‌مرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن

صفحه 67-81
الهام یغما؛ محمد علی تربتی؛ افشین جوادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب