1.

اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد

صفحه 1-12
مجتبی قربانی؛ داریوش خادمی شورمستی؛ یاسمن فهیم دژبان

2.

بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره متانولی جوزهندی علیه جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف

صفحه 13-20
الهام نیکویی؛ اشرف کریمی نیک

3.

ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم

صفحه 21-35
علی لچینانی؛ سید جلال طباطبایی؛ امیر بستانی؛ وحید عبدوسی؛ سعید رضائی

4.

کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی

صفحه 36-48
رویا بهروز؛ دادخدا غضنفری؛ ناهید رستاخیز؛ عنایت الله شیخ حسینی؛ سید علی احمدی

5.

بررسی اثر محلول‌پاشی اسیدهای آمینه‌ آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum)

صفحه 49-62
الهام دانائی؛ محمدعلی شریف زاده احتشامی

6.

اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس

صفحه 63-75
ثنا غلامرضایی؛ علیرضا رحمن

7.

تخم‌مرغ فراسودمند؛ غنی‌شده با اسیدهای چرب امگا

صفحه 76-95
داریوش خادمی شورمستی خادمی شورمستی؛ عبدالله علیزاده کارسالاری؛ هدی شکری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب