تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,625 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,444,695 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,462,848 |
1. | بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی | |
صفحه 1-13 | ||
لیلا ناطقی؛ امیر اهنگربهان؛ عاطفه محمد قلی | ||
2. | مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات | |
صفحه 15-28 | ||
نهایه نجفی؛ پیمان رجایی | ||
3. | مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی | |
صفحه 29-42 | ||
نهایه نجفی؛ پیمان رجایی | ||
4. | مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی | |
صفحه 43-62 | ||
فرشته خیری؛ مرجانه صداقتی | ||
5. | کاربرد روش فراصوت در استخراج عصارههای گیاهی | |
صفحه 63-76 | ||
فاطمه کاویان؛ محمد مسجدی | ||
6. | مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل | |
صفحه 77-90 | ||
فاطمه کاویان؛ اعظم ریوندی | ||