تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,044 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,763 |
1. | کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی | |
صفحه 91-104 | ||
شیلا برنجی؛ زهرا غفوری نام؛ فرزانه توسلی کجانی | ||
2. | مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی | |
صفحه 105-114 | ||
سیده سارا حسینی میرمحمدی؛ آسیه حسن زاده | ||
3. | بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین | |
صفحه 115-126 | ||
اکبر علی وردیلو؛ هادی منصوری خواه؛ کاظم کریمی؛ سعید واشانی | ||
4. | بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن | |
صفحه 127-136 | ||
معصومه دلفانی؛ رضوان پوراحمد | ||
5. | ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه | |
صفحه 137-148 | ||
بیژن خورشید پور؛ خدیجه ممی نژاد | ||
6. | فناوری بسته بندی جدید برای قرن بیست ویکم | |
صفحه 149-156 | ||
شراره شهبازی | ||