| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,622,410 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,297,158 |
| 1. | کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی | |
| صفحه 91-104 | ||
| شیلا برنجی؛ زهرا غفوری نام؛ فرزانه توسلی کجانی | ||
| 2. | مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی | |
| صفحه 105-114 | ||
| سیده سارا حسینی میرمحمدی؛ آسیه حسن زاده | ||
| 3. | بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین | |
| صفحه 115-126 | ||
| اکبر علی وردیلو؛ هادی منصوری خواه؛ کاظم کریمی؛ سعید واشانی | ||
| 4. | بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن | |
| صفحه 127-136 | ||
| معصومه دلفانی؛ رضوان پوراحمد | ||
| 5. | ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه | |
| صفحه 137-148 | ||
| بیژن خورشید پور؛ خدیجه ممی نژاد | ||
| 6. | فناوری بسته بندی جدید برای قرن بیست ویکم | |
| صفحه 149-156 | ||
| شراره شهبازی | ||