تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,925 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,844,355 |
1. | مقاله مروری سس ماهی تخمیری | |
صفحه 157-168 | ||
فاطمه کاویان | ||
2. | استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی | |
صفحه 169-180 | ||
زهره یحیایی صوفیانی؛ محسن میلانی | ||
3. | مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل | |
صفحه 181-196 | ||
اعظم ریوندی؛ فاطمه کاویان | ||
4. | ویژگیهای حسی پنیر پرو بیوتیک | |
صفحه 197-212 | ||
شراره شهبازی | ||
5. | اثرات کانیهای رس در آلودگی خاک | |
صفحه 213-220 | ||
پیمان عزیزی | ||
6. | پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی | |
صفحه 221-234 | ||
عاطفه علیایی؛ شیلا برنجی؛ زهره یحیایی سویانی؛ لیلا ناطقی | ||
7. | مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک | |
صفحه 235-248 | ||
مهدی ترکیان بلداجی | ||