تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,802,073 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,844,466 |
1. | بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع | |
صفحه 249-258 | ||
معصومه دلفانی؛ مهناز هاشمی روان | ||
2. | مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی | |
صفحه 259-268 | ||
علیرضا سعیدگوهری؛ لیلا ناطقی؛ لادن رشیدی؛ شیلا برنجی | ||
3. | اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک | |
صفحه 269-280 | ||
مهدی ترکیان بلداجی | ||
4. | ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی | |
صفحه 281-290 | ||
مروا حسینی؛ رضوان پوراحمد | ||
5. | بررسی شواهدی از برابری جنسیتی، توانمندسازی زنان و سیستمهای کشاورزی و غذایی | |
صفحه 291-308 | ||
امیر معمارزادهکیانی؛ الهام عموئی | ||
6. | بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه | |
صفحه 309-320 | ||
مروا حسینی؛ مهناز هاشمی روان | ||