| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,621,395 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,296,554 |
| 1. | بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع | |
| صفحه 249-258 | ||
| معصومه دلفانی؛ مهناز هاشمی روان | ||
| 2. | مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی | |
| صفحه 259-268 | ||
| علیرضا سعیدگوهری؛ لیلا ناطقی؛ لادن رشیدی؛ شیلا برنجی | ||
| 3. | اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک | |
| صفحه 269-280 | ||
| مهدی ترکیان بلداجی | ||
| 4. | ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی | |
| صفحه 281-290 | ||
| مروا حسینی؛ رضوان پوراحمد | ||
| 5. | بررسی شواهدی از برابری جنسیتی، توانمندسازی زنان و سیستمهای کشاورزی و غذایی | |
| صفحه 291-308 | ||
| امیر معمارزادهکیانی؛ الهام عموئی | ||
| 6. | بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه | |
| صفحه 309-320 | ||
| مروا حسینی؛ مهناز هاشمی روان | ||