1.

بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع

صفحه 249-258
معصومه دلفانی؛ مهناز هاشمی روان

2.

مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی

صفحه 259-268
علیرضا سعیدگوهری؛ لیلا ناطقی؛ لادن رشیدی؛ شیلا برنجی

3.

اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک

صفحه 269-280
مهدی ترکیان بلداجی

4.

ویژگی‌ها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی

صفحه 281-290
مروا حسینی؛ رضوان پوراحمد

5.

بررسی شواهدی از برابری جنسیتی، توانمندسازی زنان و سیستم‌های کشاورزی و غذایی

صفحه 291-308
امیر معمارزاده‌کیانی؛ الهام عموئی

6.

بررسی استفاده از آنزیم پلی‌گالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه

صفحه 309-320
مروا حسینی؛ مهناز هاشمی روان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب