تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,802,219 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,844,557 |
1. | مروری بر عوامل موثر بر ویژگیهای بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی | |
صفحه 1-10 | ||
آسیه حسن زاده؛ زهرا صالحی | ||
2. | بررسی دیدگاه مدیران گاوداریهای شیری استان تهران دربارهی بهکارگیری زنان در مزرعه | |
صفحه 11-26 | ||
سمیه پورسلیمان؛ کاظم کریمی؛ محمد رضا سلیمانپور | ||
3. | آنزیم های موجود در شیر | |
صفحه 27-40 | ||
ماندانا زورمند؛ مهناز هاشمی روان | ||
4. | بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی | |
صفحه 41-54 | ||
جواد بدرلو؛ محمد رضا سلیمانپور؛ سروه احمدی | ||
5. | بررسی تاثیر و نقش شیرین کنندهها بر ویژگیهای رئولوژیکی مواد غذایی | |
صفحه 55-64 | ||
آسیه حسن زاده؛ رقیه سامانی پور | ||
6. | اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب | |
صفحه 65-90 | ||
داود بهروز؛ محمد رضا اسحاقی؛ بیژن خورشید پور | ||