1.

مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی

صفحه 1-10
آسیه حسن زاده؛ زهرا صالحی

2.

بررسی دیدگاه مدیران گاوداری‌های شیری استان تهران درباره‌ی به‌کارگیری زنان در مزرعه

صفحه 11-26
سمیه پورسلیمان؛ کاظم کریمی؛ محمد رضا سلیمانپور

3.

آنزیم های موجود در شیر

صفحه 27-40
ماندانا زورمند؛ مهناز هاشمی روان

4.

بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی

صفحه 41-54
جواد بدرلو؛ محمد رضا سلیمانپور؛ سروه احمدی

5.

بررسی تاثیر و نقش شیرین کننده‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی مواد غذایی

صفحه 55-64
آسیه حسن زاده؛ رقیه سامانی پور

6.

اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب

صفحه 65-90
داود بهروز؛ محمد رضا اسحاقی؛ بیژن خورشید پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب