1.

بررسی اثر بیوچار و سوپر جاذب بر گیاه‎ پالایی خاکهای آلوده به کادمیوم به ‎وسیله گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L .)

صفحه 91-100
آرش برزو؛ محمد رضا ممیزی؛ علیرضا نوروزی

2.

قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی

صفحه 101-108
بیژن خورشید پور نوبندگانی؛ زینب اسماعیلی؛ سارا عباسی ورده

3.

مروری بر جایگزین‌‌های شکر: مانیتول و مالتیتول

صفحه 109-124
ماندانا زورمند؛ شیلا برنجی

4.

بررسی میزان و سهم اثر عوامل مدیریتی(پرسنلی، بهداشتی و تغذیه ای) بر تلفات معمول در مرغداری‌های شرق استان تهران

صفحه 125-138
راحله طباطبایی شیرازانی؛ کاظم کریمی؛ قباد عسکری

5.

بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بسته‌بندی و امنیت مواد غذایی

صفحه 139-150
جواد بدرلو؛ مهدی رسولی؛ سروه احمدی

6.

مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند

صفحه 151-162
علیرضا سعید گوهری؛ لیلا ناطقی

7.

تاثیر اصلاح خاکهای شور و سدیمی بر خصوصیات آنها

صفحه 163-169
پیمان عزیزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب