1.

بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی

صفحه 1-14
حجت‌اله گلکاری؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمود امین لاری؛ محمد رئیسی

2.

اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب

صفحه 15-24
محمد قربان پور

3.

حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی

صفحه 25-35
ایوب پارچه‌باف جدید؛ سحر صادقی

4.

مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل

صفحه 37-47
علیرضا همتی مقدم؛ نارملا آصفی؛ شهرام حنیفیان

5.

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز

صفحه 49-59
مریم عباس والی؛ حامد طالب نجف‌آبادی؛ عزیزالله فلاح مهرجردی

6.

مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

صفحه 61-76
ابوالفضل عسکری ساری؛ سمیرا حسینی‌نژاد؛ مژده چله‌مال دزفول‌نژاد؛ محمد ولایت زاده

7.

بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال

صفحه 77-88
سپیدار سیدی منصور؛ لیلا روفه‌گری‌نژاد

8.

تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه)

صفحه 89-96
پرستو فرشی؛ محمدرضا خاکپور؛ مهناز طبیبی آذر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب