1.

جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان

صفحه 1-13
خسرو محمدی

2.

تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال

صفحه 15-30
الهام محمدی نژاد؛ علیرضا عالیشاهی؛ پرستو پورعاشوری؛ حجت میرصادقی

3.

بررسی تنوع گونه‌ای باسیلوس‌های‌ جدا شده از بیوفیلم‌ مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر

صفحه 31-42
امیرحسین انصاری؛ شهرام حنیفیان

4.

بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (‏qnr‏) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونه‌های غذایی

صفحه 43-50
کیومرث امینی؛ طیبه قاسمی؛ بابک خیرخواه

5.

افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA

صفحه 51-61
فریبا زینالی؛ ندا علی عباسی؛ جواد علی اکبرلو

6.

میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان

صفحه 63-69
سمیرا نبی لو؛ عباسعلی مطلبی؛ حسین شیخلویی

7.

ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه)

صفحه 71-79
آیدا پروین؛ نویده انرجان

8.

بررسی غلظت‌های روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان

صفحه 83-92
سامان کیان‌پور؛ سهیل سبحان اردکانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب