1.

اثرات غلظت‌های زیرکشنده ۴- نونیل فنل بر تنوع ژنتیکی لارو نورس تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره‌ای

صفحه 1-14

2.

بررسی فیتوپلانکتون‌های حوزه جنوبی دریای خزر (خلیج گرگان)

صفحه 15-30

3.

تأثیر متغیرهای اکوژئومورفولوژیک بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب (رودخانه زیارت- استان گلستان)

صفحه 19-32

4.

بررسی ابتلاء به ویبریوهای دریایی در یک مزرعه پرورش میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در بندر دیلم با تأکید بر ویبریو کلرا (Vibrio cholerae)

صفحه 39-46

5.

بررسی تأثیر خواص شیمیایی آب بر تجمع سرب و کادمیوم در ماهی قزل‌آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 47-58

6.

بهینه‌سازی خواص نفوذپذیری فیلم ژلاتینی ماهی با افزودن کربوکسی‌متیل‌سلولز

صفحه 59-66

7.

بهینه‌سازی غلظت‌های مختلف نیترات سدیم بر رشد جلبک (Gracilaria corticata) در چابهار

صفحه 67-74

8.

اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی چای سبز بر پایداری و کیفیت فیله و گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال 4 درجه سانتی‌گراد

صفحه 75-86


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب