1.

مطالعه تأثیر سطوح مختلف شوری بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی به لیمو (Lippia citriodora L.)

صفحه 5-14
حسن باقریان لمراسکی؛ شهرام رضوان بیدختی؛ جعفر مسعود سینکی؛ حمید هاشمی مقدم؛ سوفیا سروری

2.

بررسی کاربرد اسیدهیومیک، اوره و اوره با پوشش گوگردی بر خصوصیات رشدی گیاه شنبلیله

صفحه 15-20
جمیله مبلغی؛ علی رضا لادن مقدم

3.

کاربرد مدل مقدماتی جبری برای تشکیل خاک

صفحه 21-30
صدیقه علائی بخش؛ مهرداد اسفند یاری

4.

اثر اسید هیومیک و کلات آهن بر عملکرد کمی و کیفی گیاه مرزه

صفحه 31-40
صدیقه علائی بخش؛ مهرداد اسفند یاری؛ محمود خلیلی؛ پژمان مرادی

5.

مکانیسم الگو دهی مریستم ساقه

صفحه 41-48
طاهره میراخورلی؛ فاطمه پژم

6.

ارزیابی برخی صفات کمی وکیفی گل رز (Rosa Hybrids) رقم black magic با محلول پاشی پیش از برداشت اسید سیتریک و اسید نالیک

صفحه 49-56
وحید عبدوسی

7.

برسی تاثیر همزیستی میکور یزایی کاربرد ورمی کمپوست و چای کمپوست بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی نعناع صحرایی(mentha spicata L .)

صفحه 57-66
مصطفی کوزه گر کالجی؛ محمد رضا اردکانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب