1.

مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی

صفحه 1-10
صفورا پشگه؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمود امین لاری؛ سعید حسین زاده

2.

بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده

صفحه 11-24
علیرضا یوسفی؛ حسین شیخلویی؛ جواد سیفی هاچه سو؛ مهدی حاتمی

3.

اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی

صفحه 25-38
علیرضا تاری نژاد؛ پریسا پورعبدی؛ محمد امین حجازی

4.

تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند

صفحه 39-48
عطااله اژدری؛ حمیدرضا کاظمی سه قلعه

5.

ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور

صفحه 49-63
ثمر مرتضوی؛ عاطفه چمنی؛ مهسا تکش؛ مهسا پاکزاد

6.

فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام

صفحه 63-72
رضا نارنجی ثانی؛ اشکان جبلی جوان؛ بهنام روزبهان؛ حمید استاجی؛ حمید رضا محمدی

7.

بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی

صفحه 73-83
ولی سرسنگی؛ محسن تقی زاده؛ رضا شرافتی چالشتری

8.

تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه)

صفحه 83-90
محمد علی دادگرنیا؛ مجید غلامی آهنگران؛ امیر شاکریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب