1.

سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR

صفحه 1-12
معصومه هاشم‌زادگان؛ سید ابراهیم حسینی؛ فرزانه تفویضی؛ منصور بیات

2.

اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ

صفحه 13-26
نگین کیانی هفت لنگ؛ لاله رومیانی؛ مهرنوش تدینی

3.

ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان

صفحه 29-36
آزاده مرادی فارسانی؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی؛ حسن ممتاز

4.

جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایه‌ها

صفحه 35-42
مهدیه حیدرزاده؛ افشین جوادی

5.

تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی

صفحه 45-53
جلیل خندقی؛ فرنوش سعدلوی

6.

آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای

صفحه 53-65
سولماز مولادوست؛ شهرام حنیفیان

7.

بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل

صفحه 67-82
محمدرضا خانی؛ امین ابوالحسن زاده؛ مریم فهیم دانش

8.

بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر

صفحه 83-99
سعید جعفری؛ محمد دهقانی؛ الهام قرشی؛ نوید نصیری زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب