1.

طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی

صفحه 1-11
نجمه نجارپور؛ علی فضل ارا؛ مهرنوش تدینی

2.

بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک

صفحه 13-21
علی طاهری؛ مصطفی غفاری؛ محمد نیکدل

3.

کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی

صفحه 23-35
محمد هادی اسکندری؛ سعیده هاشمی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ شهرام شکرفروش

4.

بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی

صفحه 37-48
مینا سیف زاده؛ علیرضا ولی پور؛ علی اصغر خانی پور

5.

شناسایی مولکولی ژن‌های بتالاکتاماز (PER‏ ،‎VEB و ‏GES)‏ درسالمونلا انتریتیدیس ‎‎جدا شده از گوشت طیور ‏با روش ‏Multiplex-PCR

صفحه 49-56
مهشید اسفندیان؛ غلامعلی مرادلی

6.

بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید

صفحه 57-72
عباس مهجوریان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ مسعود رضایی؛ سید علی مرتضوی؛ پیمان اریایی

7.

به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای

صفحه 73-87
مهدی رضایی فرد؛ مجید جوانمرد؛ علی زنوزی

8.

کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری)

صفحه 89-98
فتانه هاشم پور بلترک؛ محمدعلی تربتی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب