1.

تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر رابطه بین فعالیت آنزیم لوسین آمینوپپتیداز و نسبت طول پرزها به عمق کریپت‌های روده باریک موش صحرایی

صفحه 1-7
جعفر سعیدی؛ مهری لطفی؛ حسین نوروزی مقدم

2.

اثرات کاربرد پتاسیم و ژیبرلین به طور جداگانه و توأم بر جذب عناصر معدنی پتاسیم، فسفر، کلسیم و منیزیم در گیاه عدس (Lens culinaris L.)

صفحه 9-19
گیتی برزین؛ رمضانعلی خاوری نژاد؛ هادی فهیمی؛ سلین سینک

3.

تاثیر عصاره هیدروالکلی بخش هوایی خارشتر (Alhagi maurorum L.) بر جلوگیری از تشکیل سنگ‎های کلیوی اگزالات کلسیمی در موش‎های صحرایی

صفحه 21-27
مصطفی حمیدی نعمانی؛ مریم عیدی؛ اکرم عیدی؛ علیرضا صادقی پور؛ علی مازوجی؛ افشین خرمی؛ فاطمه ترابی؛ زهرا اسکندری پری

4.

معرفی فلور، شکل زیستی و پراکنش فیتوجغرافیایی گیاهان ارتفاع‌پسند ناحیه سوتک در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی

صفحه 29-39
علی ناصری؛ علی مازوجی؛ فهیمه سلیم پور

5.

بررسی اثر غلظت‌‌های مختلف آلاینده دی‌اکسید نیتروژن بر شاخص زیستی گلسنگ (Lecanora muralis)

صفحه 41-46
محمدرضا خانی؛ الهام قنادی

6.

مقایسه زیست‌سنجی و رژیم غذایی گنجشک معمولی (Passer domesticus) در دو فصل زمستان و بهار در شهرستان دزفول در استان خوزستان

صفحه 47-53
بهروز بهروزی راد؛ مونا قدسی؛ رضا پورآذر

7.

مطالعه فلور نهانزادان آوندی و خزه‌های منطقه حفاظت شده ارسباران، ایران

صفحه 55-70
رقیه علمی؛ علی مازوجی؛ فهیمه سلیم پور

8.

بررسی اثرات سولفات روی (ZnSO4) بر غلظت آنتوسیانین، پرولین و عناصر روی و آهن در لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)

صفحه 71-84
رمضانعلی خاوری نژاد؛ فرزانه نجفی؛ رعنا فیروزه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب