1.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز

صفحه 1-9
لیلا رستم میری؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ رضا صفری

2.

تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن

صفحه 11-20
فرزاد کریم پور؛ فلورا تخرونی؛ سجاد قادری

3.

تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال

صفحه 21-36
سمیرا جدی؛ سکینه یگانه؛ سیدعلی جعقرپور؛ محمود ناصری

4.

بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی

صفحه 37-55
مریم سردرودیان؛ اکرم آریان فر

5.

تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی

صفحه 57-71
عبدالرضا میرچولی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی

6.

ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن

صفحه 73-85
سیدمهدی حسینی؛ سیدحسین استیری؛ زهره دیدار

7.

بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

صفحه 87-97
راحله دهقان تنها؛ الهام مهدیان؛ محمدحسین امینی فرد؛ حسن بیات؛ رضا گاراژیان

8.

فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا

صفحه 99-112
صدیقه امیری؛ محسن رادی؛ فرود باقری؛ ویدا انصاری

9.

تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر

صفحه 113-119
اکرم آریان فر؛ شیما ظهوریان پردل

10.

اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 121-134
سید مهدی اجاق؛ سحر السادات موسوی بنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ انیسه جمشیدی؛ عصمت محمدی؛ معظمه کردجزی

11.

مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)

صفحه 135-146
حبیب الله میرزایی؛ حمید بخش آبادی؛ علیرضا قدس ولی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر

12.

اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو

صفحه 147-160
رقیه اشرفی یورقانلو؛ لاله مهریار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب