1.

بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس

صفحه 1-10
زهره دیدار

2.

طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین

صفحه 11-26
منصوره سلیمانی فرد؛ علیرضا صادقی؛ محمد قربانی؛ روح الله حیدری؛ خسرو عزیزی؛ اصغر سپه وند؛ سید پیمان هاشمی

3.

تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی

صفحه 27-38
فخرالدین صالحی؛ سمیرا امین اخلاص؛ زهرا مهربانی

4.

کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز

صفحه 39-48
فخرالدین صالحی؛ سید حسین حسینی قابوس

5.

اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید

صفحه 49-58
اکرم آریان فر؛ رویا امیری قنددشتی

6.

تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن

صفحه 59-72
مهسا فتح الهی آقایی؛ مهدی قره خانی

7.

بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ

صفحه 73-86
شروین اسدزاده؛ الناز نظری فر

8.

تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان

صفحه 87-94
سامان کیان پور؛ سهیل سبحان اردکانی

9.

تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395

صفحه 95-104
سمیرا ابراهیم پوراحمدی؛ میرهادی خیاط نوری؛ لیلا روفه‌گری نژاد

10.

غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B

صفحه 105-115
منیر حیدری دستجردی؛ فاطمه اردستانی؛ علی شکوهی راد

11.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana)

صفحه 117-126
جلال الدین مکاری؛ یوسف رمضان

12.

بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک

صفحه 127-135
الهه کارگذار؛ علی مرتضوی؛ اکرم شریفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب