1.

اثر تغییر تدریجی شوری بر سلول های کلرایدی آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss)

صفحه 1-10
سجاد پور مظفر

2.

تاثیر عصاره گیاه به‌لیمو Aloysia citrodora بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و برخی آنزیم‌های کبدی در ماهی قزل آلای رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss)

صفحه 27-36
علی عادلی؛ مهشید شاملوفر؛ رضا اکرمی

3.

تاثیر افزودن ترکیب پودر آویشن و رزماری به جیره غذایی آلوده به آفلاتوکسین ب 1 بر آسیب های بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

صفحه 37-47
بیتا وطن دوست؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی؛ احمد ایمانی

4.

بررسی تغییرات بیان ژن‌های IL-1β،IL-6 ، BCL2، TNF-αدر موش‌های صحرایی نر مبتلا به سنگ کلیه تحت تیمار عصاره آبی گل کاسنی(Cichorium intybus L.)

صفحه 47-58
مهدیه الزمان امامیان؛ مریم تهرانی پور؛ غلام محسن واعظی؛ خدیجه نژاد شاهرخ آبادی؛ عبدالحسین شیروی

5.

بررسی شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذرات آهن و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی

صفحه 59-66
روح اله شیخ ویسی؛ سید علی اکبرر هدایتی؛ طاهره باقری؛ علی جافر نوده

6.

اثر مصرف مکمل سیر بر سطوح پروتئین و بیان ژن پاراکسوناز-1 بافت قلب در رت‌های ماده مبتلا به پرفشاری خون پس از یک دوره تمرین استقامتی

صفحه 67-78
محبوبه کریمی زاد کمارج؛ آسیه عباسی دلویی؛ علیرضا براری؛ سید جواد ضیائ الحق

7.

مطالعه آناتومی، مورفومتری و بافت شناسی روده بزرگ در اردک مسکوئی(Cairina moschata)

صفحه 79-90
جلیل پور حاجی موتاب؛ سید رشید هاشمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب