1.

اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 10، 4 (40) زمستان، زمستان 1399، صفحه 1-15
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل ارا؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی پورمهدی

2.

بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو

دوره 9، 2 (34) تابستان، تابستان 1398، صفحه 1-13
راضیه زنگنه؛ علی فضل ارا؛ مهدی پورمهدی بروجنی

3.

طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی

دوره 8، 3 (31) پاییز، پاییز 1397، صفحه 1-11
نجمه نجارپور؛ علی فضل ارا؛ مهرنوش تدینی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.