1.

ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج

دوره 14، 2(تابستان)، تیر 1401، صفحه 1-11
پریسا دلفان؛ علی مرتضوی؛ امیر حسین الهامی راد؛ مسعود شفافی زنوزیان

2.

بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 127-135
الهه کارگذار؛ علی مرتضوی؛ اکرم شریفی

3.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 85-95
فریده وحیدمقدم؛ علی مرتضوی؛ زهره قلعه موسیانی

4.

میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1402
سمانه گازرانی؛ علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ امیر حسین الهامی راد؛ آرش کوچکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب