1.

بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 192-179
مهدی اطهری؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ نفیسه نعمت شاهی

2.

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 29-15
محمد مهدی نعمت شاهی؛ امیر حسین الهامی راد؛ نفیسه نعمت شاهی؛ سید حسین استیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب