1.

Black Cumin ( Nigella sativa) Supplementation in the Diet of Broilers Influences Liver Weight and Its Enzymes

دوره 5، شماره 1، خرداد 2015، صفحه 173-178
K. Shirzadegan؛ P. Fallahpour؛ I. Nickkhah؛ H.R. Taheri

2.

Effects of Biological and Chemical Fertilizers Nitrogen on Yield Quality and Quantity in Cumin (Cuminum Cyminum L.)

دوره 4، شماره 2، شهریور 2014
Ghasem Hosein Talaei Hosein Talaei؛ Shocofeh Gholami؛ Zeynab Kobra Pishva؛ Majid Amini Dehaghi

3.

The Effect of Azotobacter On Growth Indices, Yield and Essence Content Of Two Cultivars of Cumin (Cuminum cyminum L.) Under Salinity

دوره 12، شماره 2، شهریور 2017، صفحه 70-81
HENGHAMEH VOSOUGHI TABAR؛ HAMID DEHGHANZADEH؛ SEID ALI HOSSEINI TAFRESHI

4.

The Role of signaling of hydrogen peroxide and 24-epibrassinosteroid on physiological traits of cumin (Cuminum cyminum L.) under drought stress

دوره 10، شماره 3، تیر 2020، صفحه 3243-3254
Nasim Roudbari؛ Hosein Abbaspour؛ Khosrow Kalantari؛ Ahmad Aien

5.

The study of Cumin oil essence on the function of FUM1 genes in Fusarium verticillioides by molecular analysis

دوره 8، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 1048-1061
Alireza mokhtari؛ saeed hosseini؛ shahnaz pourhossein؛ nahid soleimanifard

6.

اثر رژیم های مختلف آبیاری و کود دامی بر میزان عناصر، درصد اسانس و ترکیبات شیمیایی آن در زیره‌سبز

دوره 4، 4(16) زمستان، بهمن 1389، صفحه 83-94
احمد احمدیان؛ احمد قنبری؛ محمد گلوی؛ براتعلی سیاه سر؛ الیاس آرزمجو

7.

بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی

دوره 8، شماره 3، آذر 1400، صفحه 87-102
محبوبه ربانی فرد؛ جواد طباطبائیان نیم آورد؛ رضا شرافتی چالشتری

8.

بررسی آداب و عادات غذایی مغولان (خوردنی‌ها و نوشیدنی ها)

دوره 12، شماره 48، آذر 1396، صفحه 159-186
پریسا قربان نژاد

9.

بررسی تأثیر الگوهای مختلف تناوب زراعی بر ساختار جوامع علفهای هرز

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 27-43
لیلا علیمرادی؛ علیرضا سوهانی دربان

10.

بررسی تأثیر تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد اکوتیپ‎های گیاه دارویی Cuminum cyminum L. در شرایط آب و هوایی استان کرمان

دوره 10، شماره 4، دی 1401، صفحه 109-121
الهام مسلمی؛ محمد مهدی اکبریان؛ سیدذبیح الله راوری؛ محمد رضا یاورزاده؛ نادر مدافع بهزادی

11.

بررسی روند و عوامل مؤثر بر صادرات گیاهان دارویی شیرین‏بیان و زیره در ایران

دوره 4، شماره 2، شهریور 1387، صفحه 31-42
احترام دیلمی؛ حمید محمدی؛ امیر برجیان

12.

تأثیر طول دوره ی تداخل علف‌های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در شرایط کشت رایج و ارگانیک

دوره 13، 4(52)زمستان، بهمن 1398، صفحه 621-638
مسعود زارعی؛ محمد آرمین؛ موسی الرضا حکم آبادی

13.

کاربرد استرپتومیسس های خاکزاد جهت کنترل بیولوژیک بیماری پژمردگی آوندی زیره سبز بر اثر قارچ Fusarium oxysporum fsp cumini

دوره 14، شماره 2( پیاپی 47)، شهریور 1400، صفحه 32-47
مژگان گلمرادی؛ غلامحسین شهیدی بنجار؛ سونیا عقیقی؛ میثم سلطانی نژاد

14.

مطالعه خصوصیات زراعی توده های محلی زیره سبز در شرایط کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن

دوره 2، شماره 3 (بهار 1387) 7، اردیبهشت 1387، صفحه 213-223
محمدعلی افشاری؛ مجید ولدآبادی؛ جهانفر دانشیان؛ احمد اکبری نیا

15.

مطالعه کارایی برخی اسانس‌های گیاهی و کیتوزان در کنترل Rhizoctionia solani عامل بیماری سوختگی غلاف برنج

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 73-82
صبا سوهانگر؛ وحید زرین نیا؛ سعید محمد‌زاده نمین



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب