1.

Antidiabetic and anti-oxidant effects of methanol leaf extract of Momordica charantia following alloxan-induced hyperglycaemia in rats

دوره 10، شماره 3، آبان 2019، صفحه 95-108
Sunday Ofuegbe؛ Olufunke Falayi؛ Blessing Ogunpolu؛ Ademola Oyagbemi؛ Temidayo Omobowale؛ Momoh Yakubu؛ Oluwafemi Oguntibeju؛ Adeolu Alex Adedapo

2.

Antioxidant enzymes response to medicinal plant of Bakhtiari savory Satureja bachtiarica Bunge.affected by density and organic fertilizers in dryland farming conditions

دوره 11، شماره 4، آبان 2021، صفحه 3819-3828
Ahmad Mirjalili؛ Mohammad Hossein Lebaschi؛ M.Reza Ardakania؛ Hossein - Heidari Sharifabad؛ Mehdi Mirza

3.

Crinum glaucum A. chev bulb: Modulation of endogenous antioxidant enzyme in an animal-induced oxidative stress model

دوره 14، شماره 3، اسفند 2023، صفحه 17-26
Olufunmilayo Olabisi Ogunrinola؛ Oluwaseyi Abiola Ogunrinola؛ Oluwatomilola Olatunji؛ Olusegun Fajana؛ Mutiu Kazeem؛ Gbemisola Morounke Saibu؛ Habeeb Bankole؛ Ademola Adeoye؛ Babajide Elemo

4.

Effect of Different Concentration and Application Methods of Polyamines (Putrescine, Spermine, Spermidine) on Some Morphological, Physiological, and Enzymatic Characteristics and Vase Life of Rosa hybrida cv. ‘Dolce Vita’ Cut Flower

دوره 8، شماره 3، آبان 2018، صفحه 171-182
Elham Danaee؛ Vahid Abdossi

5.

Effect of foliar application of Cycocel and some micronutrients on activity of antioxidant enzymes of Triticum aestivum under drought stress

دوره 12، شماره 4، دی 2022، صفحه 4321-4327
Saeed Akbarimehr؛ Saeed Sayfzadeh؛ Nasser Shahsavari؛ Seyed Alireza Valadabadi؛ Esmaeil Hadidi Masouleh

6.

Effect of various levels of iron on morphological, biochemical, and physiological properties of Glycine max var. Pershing. Somayeh Pooladvand1, Mahlagha Ghorbanli 2* and Mozhgan Farzami Sepehr 3

دوره 2، شماره 4، آبان 2012، صفحه 531-538

7.

Effect of vermicompost and mycorrhiza fungi on yield and growth of milk thistle and antioxidant system activity.

دوره 7، شماره 3، تیر 2017، صفحه 2063-2074
Foroozan Nikkah Naeeni؛ Ali Reza Ladan Moghadam؛ Pezhman Moradi؛ Mehdi Rezaei؛ Vahid Abdoosi

8.

Effects of 1-MCP and Ethylene on Antioxidant Enzymes Activity and Postharvest Physio-Biochemical Characteristics of Cut Carnation Flower cv. ‘Fortune’

دوره 5، شماره 4، اسفند 2015، صفحه 239-248
Azam Ranjbar؛ Noorollah Ahmadi؛ Maliheh Eftekhari

9.

Effects of 6-Benzylaminopurine and Salinity Stress on Flowering and Biochemical Characteristics of Winter Jasmine (Jasminum nudiflorum L.)

دوره 9، شماره 1، خرداد 2019، صفحه 41-53
Masoume Fazeli؛ Davood Naderi

10.

Effects of Boron Priming On The Chemicals And Antioxidant Of Quinoa seedling

دوره 12، شماره 4، دی 2022، صفحه 4289-4298
Ali Mansouri؛ Heshmat Omidi؛ Amir Bostani

11.

Effects of phosphorus on antioxidant system in pepper cultivars under saline conditions.

دوره 7، شماره 1، دی 2016، صفحه 1935-1941
Behrokh Daei-hassani؛ Nader Chaparzadeh؛ Leila Sartibi؛ Masoumeh Abedini

12.

Evaluation of proline content and enzymatic defense mechanism in response to drought stress in rice

دوره 9، شماره 2، فروردین 2019، صفحه 2749-2757
Borzo Kazerani؛ Saied Navabpour؛ Hossein Sabouri؛ Seyedeh Sanaz Ramezanpour؛ Khalil Zaynali Nezhad؛ Ali Eskandari

13.

Physiological responses of peppermint (Mentha piperita L.) to plant growth regulators and salinity stress

دوره 11، شماره 1، دی 2020، صفحه 3499-3508
Ammar Fathi؛ Meysam Oveysi؛ Mohammad Nasri؛ Hamidreza Tohidi؛ Pourang Kasraei

14.

Plant Growth Regulators Improve Yield and Yield Components of Wheat under Deficit Irrigation Treatments With Considering the Productive Capacity

دوره 18، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 68-80
MOHAMMAD HASHEM AZIZI؛ ALI SOLEYMANI؛ Ali Soleymani؛ HAMID REZA JAVANMARD

15.

Responses of tepary bean plant under change in growth condition

دوره 11، شماره 2، فروردین 2021، صفحه 3579-3588
Tabasom Ghadimian؛ Hamid Madani؛ Nourali Sajedi؛ Masoud Gomarian؛ Saeed Chavoshi

16.

The Effect of Cerium Nitrate and Salicylic Acid on Vase Life and Antioxidant System of Cut Lisianthus (Eustoma grandiflorum cv. Pink Picotte) Flowers

دوره 10، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 69-80
Firoozeh Pourzarnegar؛ Davood Hashemabadi

17.

اثر آلومینیوم بر فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان، فعالیت نیترات ردوکتاز،میزان اسمولیت‌ها و برون ریزش آمونیوم در teodoresco Dunaliella salina

دوره 4، شماره 3، آذر 1388، صفحه 74-83
آرین ساطعی؛ مه لقا قربانلی؛ فاطمه یدالهی

18.

اثر تنش شوری بر آنزیم‌های آنتی اکسیدان، رنگیزه‌های فتوسنتزی و پرولین در ارقام تجاری ذرت

دوره 11، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 55-63
داور ملازم

19.

اثر سرب و مس بر برخی صفات فیزیولوژیکی گونه گیاهی خلر (Lathyrus sativus)

دوره 5، شماره 1 (پاییز 1389) 17، آبان 1389، صفحه 9-20
سیده مهتاب بلادی؛ علی کاشانی؛ داوود حبیبی؛ فرزاد پاک نژاد؛ محیا گلشن

20.

اثر عصاره هیدروالکلی گیاه تشنه داری (Scophularia striata) در پیشگیری از زخم معده القاء شده توسط ایندومتاسین در موش صحرایی نر

دوره 9، شماره 4، شهریور 1396، صفحه 79-90
شیرین فردوسی؛ زهرا هوشمندی؛ احسان شاهمرادی

21.

اثر مقادیر بیوچار و اسیدهیومیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه ذرت (Zea mays L) هیبرید سینگل‌کراس 704 تحت تنش کمبود آب

دوره 15، 2 (58) تابستان، تیر 1400، صفحه 171-192
ارمغان چرخاب؛ مانی مجدم؛ شهرام لک؛ طیب ساکی نژاد؛ محمدرضا دادنیا

22.

اثر مکمل روی – متیونین بر وضعیت آنتی اکسیدانی و بیان ژن های اینترلوکین-4 و اینترلوکین-6 در خون موش های صحرایی ماده در معرض تنش گرمایی

دوره 17، شماره 3، آذر 1401، صفحه 29-39
متین جامعی؛ علی اصغر صادقی؛ محمد چمنی

23.

اثر هیومیک اسید بر فعالیت آنزیم‎‌‎های آنتی اکسیدانت و عملکرد کرچک ‏‏(‏Ricinus commonis L.‎‏) در شرایط کمبود آب ‏

دوره 11، 1(41) بهار، خرداد 1396، صفحه 85-98
محمدرضا دادنیا ‏

24.

ارتباط تنش کمبود آب و کود زیستی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و نقش آنها در تغییرات عملکرد جو (Hordeum vulgare)

دوره 10، شماره 33، شهریور 1397، صفحه 1-10
محمدرضا دادنیا

25.

بررسی اثرات محافظتی کوآنزیم Q10و ویتامین Cدر پراکسیداسیون لیپیدی و استرس اکسیداتیو ناشی از سیستئامین در موش صحرایی

دوره 5، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 21-29
سروش الماسی؛ بابک رضوانجو؛ سید حامد شیرازی بهشتی ها؛ علی ناموران عباس آباد؛ مهدی خسروی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب