1.

A comparative study of chemical composition and antibacterial properties of essential oils of Tanacetum turcomanicum (Krash.) and Tanacetum walteri (C.Winkl.) from northern Khorasan Province

دوره 9، شماره 1، تابستان 2018، صفحه 39-45
Ali Firouznia؛ Fahimeh Doustzadeh؛ Narges Rabie

2.

Changes in Total Phenol and Some Enzymatic and Non-Enzymatic Antioxidant Activities of Rose-scented Geranium (Pelargonium graveolens) in Response to Exogenous Ascorbic Acid and Iron Nutrition

دوره 10، شماره 1، بهار 2020، صفحه 27-36
Abdolhossein Rezaei Nejad؛ Zeinab Izadi؛ Kobra Sepahvand؛ Hassan Mumivand؛ Sadegh Mousavifard

3.

Chemical composition of the essential oil of Cymbopgon olivieri aerial parts by GC-MS

دوره 10، شماره 2، پاییز 2019، صفحه 1-5
Alireza Sardashti؛ Masoud Fazeli Rostampour

4.

Comparison of Stability Parameters for Detection of Stable and High Essential Oil Yielding Landraces of Rosa damascena Mill.

دوره 9، شماره 4، زمستان 2019، صفحه 291-302
Bayzid Yousefi؛ Sayed Reza Tabaei Aghdaei

5.

Effect of Different Levels of Essential Oils of Wormwood (Artemisia absinthium) and Cumin (Cuminum cyminum) on Growth Performance Carcass Characteristics and Immune System in Broiler Chicks

دوره 6، شماره 2، تابستان 2016، صفحه 395-400
R. Habibi؛ G. Jalilvand؛ S. Samadi؛ A. Azizpour

6.

Effect of Different Levels of Turmeric and Rosemary Essential Oils on Performance and Oxidative Stability of Broiler Meat

دوره 7، شماره 4، زمستان 2017، صفحه 655-662
M. Gharejanloo؛ M. Mehri؛ F. Shirmohammad

7.

Effect of Essential Oils of Various Plants as Microbial Modifier to Alter Corn Silage Fermentation and in vitro Methane Production

دوره 6، شماره 2، تابستان 2016، صفحه 269-276
A. Hodjatpanah-Montazeri؛ M. Danesh Mesgaran؛ A. Vakili؛ A.M. Tahmasebi

8.

Effect of Feed Additives on Intestinal Histomorphology of Broilers Fed Wheat-Based Diet

دوره 3، شماره 4، زمستان 2013، صفحه 725-731
V. Khaksar؛ A. Golian؛ A. Raji

9.

Effect of rosemary essential oil on the physicochemical and microbial properties of fresh coated spinach

دوره 10، شماره 2، پاییز 2019، صفحه 15-22
Atefeh Abedi؛ Leila Lakzadeh؛ Mehdi Amouheidari

10.

Effects of ZnSO4 Foliar Application on Vegetative Growth and Phenolic and Essential Oil Content of Geranium (Pelargonium odoratissimum L.)

دوره 6، شماره 3، پاییز 2016، صفحه 193-199
Lamia Vojodi Mehrabani؛ Mohammad Bagher Hassanpouraghdam؛ Asghar Ebrahimzadeh؛ Rana Valizadeh Kamran

11.

Plant growth promoting rhizobacteria enhance oil content and physiological status of Thymus daenensis Celak. under drought stress

دوره 9، شماره 4، تابستان 2019، صفحه 223-231
Ali Abdollahi Arpanahi؛ Mohammad Feizian؛ Ghazaleh Mehdipourian

12.

The Effects of Various Essential Oils of Medical Plant Seeds and Spices on Digestion Characteristics and Population Changes of Ruminal Anaerobic Fungi in in vitro Condition

دوره 7، شماره 2، تابستان 2017، صفحه 211-220
M. Sadjadian؛ M. Danesh Mesgaran؛ A.R. Vakili

13.

Vase Life and Quality of Cut Alstroemeria as Affected by Integrated Application of Plant Essential Oils and Non-Chemical Treatments

دوره 7، شماره 2، تابستان 2017، صفحه 81-91
Mina Razi

14.

اثر استفاده از کودهای آلی بر ویژگی های کمی و کیفی ریحان (Ocimum basilicum) در منطقه سیستان

دوره 10، 2(38) تابستان، تابستان 1395، صفحه 327-338
تهمینه میرعرب؛ عیسی پیری؛ ابوالفضل توسلی؛ مهدی بابائیان

15.

اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز

دوره 7، شماره 1، بهار 1399، صفحه 1-16
بهاره حاجی محمدی تلک آبادی؛ آسیه احمدی دستگردی

16.

اثر تنش خشکی بر برخی ویژگی های مورفولوژیک و میزان تولید اسانس در گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) در مراحل مختلف رشد و نمو

دوره 11، شماره 1، زمستان 1397، صفحه 15-26
مهین قائمی؛ زهرا زارع؛ یار محمد نصیری

17.

اثر تنش شوری بر تنظیم کننده های اسمزی، عملکرد و اسانس توده های محلی زنیان (Trachyspermum ammi L.)

دوره 11، 3(43) پاییز، پاییز 1396، صفحه 519-530
عیسی پیری؛ موسی کشته گر؛ ابوالفضل توسلی؛ مهدی بابائیان

18.

اثر حشره‌کشی اسانس و عصاره‌ی زنیان Carum copticum C.B. Clarke روی شپشه‌ی برنج Sitophilus oryzae L. (Col.: Curculionidae)

دوره 6، شماره (12) بهار -تابستان1395، تابستان 1395، صفحه 1-10

19.

اثر سالسیلیک اسید بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه داروئی بابونه (Matricaria chammomile)

دوره 11، شماره 39، زمستان 1398، صفحه 34-43
فاطمه راسخ؛ وحید روشن؛ آتوسا وزیری؛ بهمن خلد برین

20.

اثر شرایط ادافیکی بر عملکرد فیتوشیمیایی شیرابه گیاه دارویی (Ferula assa-foetida L.) در دو رویشگاه طبیعی در استان کرمان

دوره 8، شماره 1، بهار 1399، صفحه 1-15
امیر سعادت فر؛ سمیرا حسین جعفری؛ ایرج توسلیان

21.

اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)

دوره 1، 1 بهار، بهار 1390، صفحه 1-8
نگین نوری؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوندزاده؛ علی میثاقی؛ فهیمه توریان

22.

اثر ضد میکروبی و ترکیبات شیمیایی گیاه مرزه بختیاری

دوره 8، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 117-127
نیکتا ابراهیمی؛ ساغر کتابچی؛ وحید روشن

23.

اثر فاصله کاشت و کود نیتروژن بر صفات مورفولوژیک و درصد اسانس بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

دوره 7، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 37-43
قدرت‎اله شرفی؛ مسعود رفیعی؛ علی خورگامی

24.

اثر کنه کشی دو اسانس گیاهی انیسون و مرزه بختیاری بر کنه تارتن دولکه ای

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 289-298
محمد حسین پورشب؛ جابر کریمی؛ حبیب عباسی پور؛ علی احدیت

25.

اثر گیاهان پوششی بر کنترل علف‌های هرز و عملکرد اسانس نعناع فلفی (Mentha piperita L.)

دوره 11، 4(44) زمستان، زمستان 1396، صفحه 923-936
قربان دیده باز مغانلو؛ احمد توبه؛ رسول فخاری؛ حسن خانزاده؛ سیده اعظم سعادت

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.