کلیدواژه ها = اسانس
تعداد مقالات: 35

1

Effect of Different Levels of Essential Oils of Wormwood (Artemisia absinthium) and Cumin (Cuminum cyminum) on Growth Performance Carcass Characteristics and Immune System in Broiler Chicks

Iranian Journal of Applied Animal Science
دوره 6، شماره 2، تابستان 2016، صفحه 395-400
R. Habibi؛ G. Jalilvand؛ S. Samadi؛ A. Azizpour

2

Effect of Essential Oils of Various Plants as Microbial Modifier to Alter Corn Silage Fermentation and in vitro Methane Production

Iranian Journal of Applied Animal Science
دوره 6، شماره 2، تابستان 2016، صفحه 269-276
A. Hodjatpanah-Montazeri؛ M. Danesh Mesgaran؛ A. Vakili؛ A.M. Tahmasebi

3

Effect of Feed Additives on Intestinal Histomorphology of Broilers Fed Wheat-Based Diet

Iranian Journal of Applied Animal Science
دوره 3، شماره 4، زمستان 2013، صفحه 725-731
V. Khaksar؛ A. Golian؛ A. Raji

4

Effects of ZnSO4 Foliar Application on Vegetative Growth and Phenolic and Essential Oil Content of Geranium (Pelargonium odoratissimum L.)

Journal of Ornamental Plants
دوره 6، شماره 3، پاییز 2016، صفحه 193-199
Lamia Vojodi Mehrabani؛ Mohammad Bagher Hassanpouraghdam؛ Asghar Ebrahimzadeh؛ Rana Valizadeh Kamran

5

The Effects of Various Essential Oils of Medical Plant Seeds and Spices on Digestion Characteristics and Population Changes of Ruminal Anaerobic Fungi in in vitro Condition

Iranian Journal of Applied Animal Science
دوره 7، شماره 2، تابستان 2017، صفحه 211-220
M. Sadjadian؛ M. Danesh Mesgaran؛ A.R. Vakili

6

Vase Life and Quality of Cut Alstroemeria as Affected by Integrated Application of Plant Essential Oils and Non-Chemical Treatments

Journal of Ornamental Plants
دوره 7، شماره 2، تابستان 2017، صفحه 81-91
Mina Razi

7

اثر استفاده از کودهای آلی بر ویژگی های کمی و کیفی ریحان (Ocimum basilicum) در منطقه سیستان

اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی
دوره 10، 2 (38) تابستان، تابستان 1395، صفحه 327-338
تهمینه میرعرب؛ عیسی پیری؛ ابوالفضل توسلی؛ مهدی بابائیان

8

اثر حشره‌کشی اسانس و عصاره‌ی زنیان Carum copticum C.B. Clarke روی شپشه‌ی برنج Sitophilus oryzae L. (Col.: Curculionidae)

حشره شناسی گیاهان زراعی
دوره 6، شماره (12) بهار -تابستان1395، تابستان 1395، صفحه 1-10

9

اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)

بهداشت مواد غذایی
دوره 1، 1 بهار، بهار 1390، صفحه 1-8
نگین نوری؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوندزاده؛ علی میثاقی؛ فهیمه توریان

10

اثر فاصله کاشت و کود نیتروژن بر صفات مورفولوژیک و درصد اسانس بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

بوم شناسی گیاهان زراعی
دوره 7، شماره 3، تابستان 1390، صفحه 37-43
قدرت‎اله شرفی؛ مسعود رفیعی؛ علی خورگامی

11

اثر کنه کشی دو اسانس گیاهی انیسون و مرزه بختیاری بر کنه تارتن دولکه ای

فصلنامه تخصصی تحقیقات حشره شناسی
دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 289-298
محمد حسین پورشب؛ جابر کریمی؛ حبیب عباسی پور؛ علی احدیت

12

اثر ورمی کمپوست و کودهای زیستی بر عملکرد رویشی و اسانس گیاه دارویی مریم گلی (Salvia officinalis)

اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی
دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 431-442

13

استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه بومادران Achillea Santolina

اکوسیستم های طبیعی ایران
دوره 7، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 1-10
ولی اله رئوفی راد؛ عطا الله ابراهیمی؛ حسین ارزانی

14

بررسی اثر اسانس هجده گیاه دارویی بر شاخص های تغذیه ای لارو شب پره هندی (Plodia interpunctella Hubner (Lep., Pyralidae

فصلنامه تخصصی تحقیقات حشره شناسی
دوره 1، شماره 3، پاییز 1388، صفحه 209-219
زهرا رفیعی کرهرودی؛ سعید محرمی پور؛ حسین فرازمند؛ جواد کریم زاده اصفهانی

15

بررسی اثر تنظیم ‏کننده‎های رشد گیاهی بر صفات مورفولوژیکی و اسانس گل نرگس (Narcissus tazetta L.)

بوم شناسی گیاهان زراعی
دوره 6، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 93-99
فاطمه نخعی؛ احمد خلیلی؛ محمد علی ناصری؛ پرویز آبرومند

16

بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا در خشک کن بر میزان و کیفیت اسانس استحصالی از آویشن

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 3، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 75-85

17

بررسی تأثیر برخی شرایط محیطی بر روی کمیت و کیفیت اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L) (مطالعه موردی: نمارستاق آمل)

اکوسیستم های طبیعی ایران
دوره 5، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 51-64
سیده خدیجه مهدوی؛ ناصر صادق نیا عمران؛ حسن قلیچ نیا؛ نرجس عالیپور

18

بررسی تاثیر کود های آلی و بیولوژیک بر درصد اسانس و برخی خصوصیات رشدی در گیاه دارویی شوید(Anethum graveolens L.)

اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی
دوره 4، شماره 1، بهار 1391، صفحه 15-37
احسان نصیرالاسلامی

19

بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی

بهداشت مواد غذایی
دوره 6، 2 (22) تابستان، تابستان 1395، صفحه 13-24
آنا براتی؛ علی محمدی ثانی؛ مسعود یاورمنش

20

بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس در مراحل مختلف تکوینی گیاه دارویی Centella asiatica (L.) Urban

زیست شناسی تکوینی
دوره 8، شماره 3، تابستان 1395، صفحه 13-20
علی مازوجی؛ فهیمه سلیم پور؛ لیلا شفیعی دستجردی

21

بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضداکسیدانی برگ گیاه عناب از خانواده راماسیائه از منطقه قم

فصلنامه بیولوژی کاربردی
دوره 3، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 45-56

22

بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی استخراج شده به روش تقطیر با آب

فصلنامه بیولوژی کاربردی
دوره 5، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 9-29
مهسا مویدی؛ محمدتقی گلمکانی؛ سارا موحد

23

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 129-134
نوید عباسی؛ سامان مهدوی

24

بررسی رشد و برخی صفات فیزیولوژیکی مرزه (‏Satureja hortensis L.‎‏) ‏تحت تنش شوری

اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی
دوره 11، 1(41) بهار، بهار 1396، صفحه 99-110
لمیا وجودی مهربانی؛ محمدباقر حسن‎‌‎پور اقدم؛ رعنا ولیزاده کامران

25

بررسی کارآیی مصرف ماده آلی اسید هیومیک در مقایسه با کود شیمیایی، کود دامی و تلفیقی در گیاه مرزه (Satureja hortensis L.)

یافته های نوین کشاورزی
دوره 8، شماره 4 (تابستان 1393) 32، تابستان 1393، صفحه 323-337
ابراهیم فراهانی؛ حمید مدنی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.