1.

اثر رژیم های مختلف آبیاری و کود دامی بر میزان عناصر، درصد اسانس و ترکیبات شیمیایی آن در زیره‌سبز

دوره 4، 4(16) زمستان، بهمن 1389، صفحه 83-94
احمد احمدیان؛ احمد قنبری؛ محمد گلوی؛ براتعلی سیاه سر؛ الیاس آرزمجو

2.

اثر کاربرد اسید سالیسیلیک در مقادیر و روشهای مختلف بر عملکرد و خصوصیات ظاهری زیره سبز

دوره 3، شماره 2، تیر 1390، صفحه 188-195

3.

ارزیابی تأثیر برخی تیمارهای پرایمینگ و مدت زمان بر ویژگی‌های جوانه‌زنی زیره سبز (Cuminum cyminum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 06 مرداد 1398
شکوفه غلامی؛ مجید امینی دهقی؛ خدیجه احمدی

4.

ارزیابی تأثیر برخی تیمارهای پرایمینگ و مدت زمان بر ویژگی‌های جوانه‌زنی زیره سبز (Cuminum cyminum)

دوره 9، شماره 30، خرداد 1398، صفحه 1-11
شکوفه غلامی؛ مجید امینی دهقی؛ خدیجه احمدی

5.

بررسی اثر پوشش‌دهی بذر با مواد شیمیایی و بیولوژیکی بر جوانه‌زنی بذر زیره سبز (Cuminum Cyminum L.)

دوره 11، شماره 40، آذر 1400، صفحه 1-21
سارا بیدل

6.

بررسی برهمکنش تنش خشکی با اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه دارویی زیره سبز(Cuminum cyminum L.)

دوره 15، شماره 3، آذر 1399، صفحه 11-22
امین باقی زاده؛ سید محمد علی وکیلی شهربابکی؛ افسانه بیانی؛ زهرا توحیدی

7.

بررسی تاثیر استرس اسانس زیره‌ی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک

دوره 16، 2(تابستان)، تیر 1403، صفحه 111-124
نوشین مهاجری؛ پیمان مهستی شتربانی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ ژاله خوشخو؛ علی خنجری

8.

بررسی تأثیر الگوهای مختلف تناوب زراعی بر ساختار جوامع علفهای هرز

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 27-43
لیلا علیمرادی؛ علیرضا سوهانی دربان

9.

بررسی تأثیر تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد اکوتیپ‎های گیاه دارویی Cuminum cyminum L. در شرایط آب و هوایی استان کرمان

دوره 10، شماره 4، دی 1401، صفحه 109-121
الهام مسلمی؛ محمد مهدی اکبریان؛ سیدذبیح الله راوری؛ محمد رضا یاورزاده؛ نادر مدافع بهزادی

10.

بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO)

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، اردیبهشت 1396، صفحه 53-62
آزاده خیابانی؛ علی محمدی ثانی؛ ایمان فرحبخش

11.

بررسی فیتوشیمیایی و بهبود عملکرد اسانس گیاه دارویی Cuminum cyminum L. با محلول‌پاشی فعال‌کننده‌ی متابولیک پلورامین و تنظیم‌کننده رشد بیواکس تحت شرایط دیم

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 22-38
سعید حضرتی؛ فرهاد حبیب زاده؛ سعید ملائی؛ زهرا معصوم پور؛ پرینا اصغریان

12.

تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 3، 1 (9) بهار، خرداد 1392، صفحه 65-75
منصوره قائنی؛ لاله رومیانی

13.

تأثیر طول دوره ی تداخل علف‌های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در شرایط کشت رایج و ارگانیک

دوره 13، 4(52)زمستان، بهمن 1398، صفحه 621-638
مسعود زارعی؛ محمد آرمین؛ موسی الرضا حکم آبادی

14.

تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 41-50
مهدی مرادی؛ علی زمردیان

15.

جهانی شدن و اثرات آن بر اقتصاد کشاورزی ایران: مطالعه موردی زیره سبز

دوره 3، شماره 1، فروردین 1386، صفحه 93-101
زهرا نوری توپکانلو

16.

کاربرد استرپتومیسس های خاکزاد جهت کنترل بیولوژیک بیماری پژمردگی آوندی زیره سبز بر اثر قارچ Fusarium oxysporum fsp cumini

دوره 14، شماره 2( پیاپی 47)، شهریور 1400، صفحه 32-47
مژگان گلمرادی؛ غلامحسین شهیدی بنجار؛ سونیا عقیقی؛ میثم سلطانی نژاد

17.

مطالعه تاثیر میزان پتانسیل اسمزی محیط بر جوانه زنی برخی ژنوتیپ های زیره سبز

دوره 6، شماره 1 (پاییز 1390) 21، آبان 1390، صفحه 63-70
مهدی کاکایی؛ دانیال کهریزی؛ محسن منصوری

18.

مطالعه خصوصیات زراعی توده های محلی زیره سبز در شرایط کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن

دوره 2، شماره 3 (بهار 1387) 7، اردیبهشت 1387، صفحه 213-223
محمدعلی افشاری؛ مجید ولدآبادی؛ جهانفر دانشیان؛ احمد اکبری نیا

19.

مطالعه کارایی برخی اسانس‌های گیاهی و کیتوزان در کنترل Rhizoctionia solani عامل بیماری سوختگی غلاف برنج

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 73-82
صبا سوهانگر؛ وحید زرین نیا؛ سعید محمد‌زاده نمین

20.

مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 37-45
حمید توکلی پور؛ لیلا زیرجانی؛ مجید جوانمرد داخلی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب