1.

A comparative study of chemical composition and antibacterial properties of essential oils of Tanacetum turcomanicum (Krash.) and Tanacetum walteri (C.Winkl.) from northern Khorasan Province

دوره 9، شماره 1، تابستان 2018، صفحه 39-45
Ali Firouznia؛ Fahimeh Doustzadeh؛ Narges Rabie

2.

Characterization of Chemical Composition and Antioxidant Properties of Trachyspermum ammi Seed as a Potential Medicinal Plant

دوره 4، شماره 4، زمستان 2014
Hashem Akhlaghi؛ Bhnam Mahdavi؛ Hasan Rezaei

3.

Chemical Composition of the Essential Oil from Flowers of Calycanthus floridus L. var.Oblongifolius (Nutt.) D.E. Boufford & S.A. Spongberg from Iran

دوره 2، شماره 3، تابستان 2014، صفحه 111-114

4.

Chemical Composition of the Essential Oil, Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Vitex pseudo-negundo Seeds Collected from Northeastern Iran

دوره 7، شماره 3، پاییز 2017
Hashem Akhlaghi؛ Sedighe Sadat Akhlaghi؛ Seyed Abolfazl Mousavi

5.

Chemical composition of the essential oil, total phenolic contents and antioxidant activity of Vitex pseudo-negundo seeds collected from northeastern Iran

دوره 1، شماره 1، بهار 2017، صفحه 27-32
Hashem Akhlaghi

6.

Essential oil composition of Terminalia ivorensis A. Chev. flowers from Northern Nigeria

دوره 3، شماره 1، بهار 2019، صفحه 77-82
Isiaka Ajani Ogunwande؛ Roberta Ascrizzi؛ Guido Flamini

7.

Phyto-Chemical and Morphological Characters of Calendula officinalis as Affected by Micronutrients

دوره 6، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 271-278
Mehrab Yadegari

8.

Ziziphora clinopodioides Essential Oil Effects on the Physicochemical and Microbial Characteristics of Cow Milk Butter during the Storage at 4°C

دوره 9، شماره 4، زمستان 2019، صفحه 303-309
Razzagh Mahmoudi؛ Sasan Khezri؛ Peyman Ghajarbeygi؛ Ata Kaboudari؛ Mohammad Panahzadeh؛ Shaghayegh Mousavi Mousavi؛ Behnaz Familsatarian

9.

بررسی آلودگی قارچ خوراکی Agaricusbisporusبه سموم دیازینون و اندوسولفان در شهر تهران

دوره 2، شماره 1، بهار 92، بهار 1392، صفحه 33-37

10.

بررسی مواد تلف شده در روش های عصاره گیری مختلف مدرن و سنتی گیاه Origanum vulgare L*

دوره 3، شماره 12، پاییز 1391، صفحه 9-16

11.

شناسایی اجزای متشکله روغنهای اسانسی و فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه انغوزه Ferula assafoetida.

دوره 2، شماره 3و 4، پاییز و زمستان 92، زمستان 1392، صفحه 33-40



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.