1.

A comparative study of chemical composition and antibacterial properties of essential oils of Tanacetum turcomanicum (Krash.) and Tanacetum walteri (C.Winkl.) from northern Khorasan Province

دوره 9، شماره 1، تیر 2018، صفحه 39-45
Ali Firouznia؛ Fahimeh Doustzadeh؛ Narges Rabie

2.

Assessment of variability of essential oil components in different accessions of Damask rose (Rosa damascena Mill.) by multivariate analysis

دوره 5، شماره 4، اسفند 2021، صفحه 199-208
Borzou Yousefi؛ Khosrow Shahbazi؛ Hassan Khamisabady؛ Mohamad Gheitury

3.

Characterization of Chemical Composition and Antioxidant Properties of Trachyspermum ammi Seed as a Potential Medicinal Plant

دوره 4، شماره 4، اسفند 2014
Hashem Akhlaghi؛ Bhnam Mahdavi؛ Hasan Rezaei

4.

Chemical composition of essential oils of three ecotypes of Mentha spicata L. from Kohgiluyeh va Boyer-Ahmad Province, Iran

دوره 4، شماره 3، بهمن 2013، صفحه 143-146
Mohammad Javad Adelpoor؛ Ahmad Reza Golparvar

5.

Chemical Composition of the Essential Oil from Flowers of Calycanthus floridus L. var.Oblongifolius (Nutt.) D.E. Boufford & S.A. Spongberg from Iran

دوره 2، شماره 3، شهریور 2014، صفحه 111-114

6.

Chemical Composition of the Essential Oil, Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Vitex pseudo-negundo Seeds Collected from Northeastern Iran

دوره 7، شماره 3، آذر 2017
Hashem Akhlaghi؛ Sedighe Sadat Akhlaghi؛ Seyed Abolfazl Mousavi

7.

Chemical composition of the essential oil, total phenolic contents and antioxidant activity of Vitex pseudo-negundo seeds collected from northeastern Iran

دوره 1، شماره 1، خرداد 2017، صفحه 27-32
Hashem Akhlaghi

8.

Chemical compositions of the essential oil from peppermint (Mentha piperita L.) cultivated in Isfahan conditions

دوره 4، شماره 2، مهر 2013، صفحه 75-78
Ahmad Reza Golparvar؛ Amin Hadipanah

9.

Chemical compounds of essential oil in Satureja mutica and Satureja spicigera under dry farming: extraction, identification and comparison

دوره 12، شماره 4، اسفند 2021، صفحه 75-81
Borzou Yousefi؛ Fatemah Sefidkon؛ Hassan Khamisabadi؛ Nastaran Jalilian

10.

Effect of Gibberllic acid and Salicylic acid on Secondary metabolites in leaf of Curcuma longa L.

دوره 5، 3 Special issue (in Persian or Farsi)، بهمن 2014، صفحه 137-142
Maryam Vakilzade Anaraki؛ Forough Mortazaeinezhad؛ Fariba Khalili؛ Mohamad Mahdi Gheisari؛ Mahtab Esfahanizadeh Hosseinpoor

11.

Electrochemical degradation of C.I. Reactive Orange 107 using Gadolinium (Gd3+), Neodymium (Nd3+) and Samarium (Sm3+) doped cerium oxide nanoparticles

دوره 6، شماره 4، بهمن 2015، صفحه 285-295
K. Rajkumar؛ M. Muthukumar؛ R. V. Mangalaraja

12.

Essential oil composition of Terminalia ivorensis A. Chev. flowers from Northern Nigeria

دوره 3، شماره 1، خرداد 2019، صفحه 77-82
Isiaka Ajani Ogunwande؛ Roberta Ascrizzi؛ Guido Flamini

13.

Phyto-Chemical and Morphological Characters of Calendula officinalis as Affected by Micronutrients

دوره 6، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 271-278
Mehrab Yadegari

14.

Sources and Seasonal Variance of Ambient Volatile Organic Compounds in the Oil-Based Chemical Industry from 2020 to 2021: A Case Study of Iraq

دوره 13، شماره 1، خرداد 2023، صفحه 105-114
Amir Fadhil Al-Tu'ma؛ Enas Abdulgader Hassan؛ Ali Taha؛ Ibrahim Mourad Mohammed؛ Zahraa Muhammed Mahdi؛ Ali Abdul Hassan Rasuol

15.

The composition of sumac (Rhus coriaria L.) essential oil and its antimicrobial effect on some food borne bacteria

دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 2023، صفحه 1834-1840
Saman Mahdavi؛ Bakhtiar Hesami

16.

Ziziphora clinopodioides Essential Oil Effects on the Physicochemical and Microbial Characteristics of Cow Milk Butter during the Storage at 4°C

دوره 9، شماره 4، اسفند 2019، صفحه 303-309
Razzagh Mahmoudi؛ Sasan Khezri؛ Peyman Ghajarbeygi؛ Ata Kaboudari؛ Mohammad Panahzadeh؛ Shaghayegh Mousavi Mousavi؛ Behnaz Familsatarian

17.

اتنوفارماکولوژی، کمیت و کیفیت اسانس گل و برگ گیاه دارویی چای‌کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl.) در رویشگاه‌های استان‌های سمنان، خراسان شمالی و رضوی

دوره 15، شماره 59، مهر 1399، صفحه 72-88
صدیقه چورلی؛ سارا خراسانی نژاد؛ خدایار همتی؛ بهاره کاشفی

18.

امواج میکروویوجهت جداسازی و شناسایی ترکیبات شیمیایی روغن اسانسی A. annua با تکنیک کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی(GC/MS)

دوره 11، شماره 36، آذر 1400، صفحه 38-29
محمدباقر پاشا زانوسی

19.

بررسی آلودگی قارچ خوراکی Agaricusbisporusبه سموم دیازینون و اندوسولفان در شهر تهران

دوره 2، شماره 1، بهار 92، خرداد 1392، صفحه 33-37

20.

بررسی تأثیر یک سویه از باکتری Azosprillium بر تغییرات اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.)تحت تأثیر تنش خشکی

دوره 13، شماره 2، خرداد 1400، صفحه 47-58
رضا دهقانی بیدگلی

21.

بررسی مواد تلف شده در روش های عصاره گیری مختلف مدرن و سنتی گیاه Origanum vulgare L*

دوره 3، شماره 12، آذر 1391، صفحه 9-16

22.

جداسازی و شناسایی ترکیبات شیمیایی روغن اسانسی دو گونه درمنه ( آرتمیزیا ) در شمال ایران (Artemisia spicigera و Artemisia chamaemelifolia)

دوره 12، شماره 40، اسفند 1401، صفحه 30-17
محمدباقر پاشا زانوسی

23.

شناسایی اجزای متشکله روغنهای اسانسی و فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه انغوزه Ferula assafoetida.

دوره 2، شماره 3و 4، پاییز و زمستان 92، اسفند 1392، صفحه 33-40



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب