1.

Effects of Oregano (Origanum vulgare) and Thyme (Thymus vulgaris) Oils on Growth Performance and Blood Parameters in Holstein Suckling Calves

دوره 7، شماره 4، زمستان 2017، صفحه 585-593
H. Seirafy؛ S. Sobhanirad

2.

اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 10، 4 (40) زمستان، زمستان 1399، صفحه 1-15
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل ارا؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی پورمهدی

3.

تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین

دوره 5، 4 (20) زمستان، زمستان 1394، صفحه 45-54
شیما حاجی پور ده‌بالایی؛ محسن افشارمنش؛ مسعود سامی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.