1.

اثر استفاده از کودهای آلی بر ویژگی های کمی و کیفی ریحان (Ocimum basilicum) در منطقه سیستان

دوره 10، 2(38) تابستان، تیر 1395، صفحه 327-338
تهمینه میرعرب؛ عیسی پیری؛ ابوالفضل توسلی؛ مهدی بابائیان

2.

اثر بستر کشت بر رشد و تحمل به شوری درخت باران طلایی (Koelreuteria paniculata Laxm.)

دوره 15، شماره 59، مهر 1399، صفحه 43-57
مسعود دشتی؛ مریم دهستانی اردکانی؛ مصطفی شیرمردی؛ علی مومن پور

3.

بررسی اثر کودهای بیولوژیک بر عملکرد و اجزای عملکرد کنجد در شرایط کمبود آب

دوره 17، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 71-83
مصطفی خمر؛ مجتبی پیام عسگری؛ حسین نقیبی؛ مژده فرمانبر

4.

بررسی رشد ویژه و میزان کلروفیل ریزجلبک Spirulina platensis در محیط کشتهای عصاره کودهای آلی

دوره 2، شماره 7، مهر 1391، صفحه 10-18

5.

بهبود عملکرد و روغن دانه آفتابگردان(Helianthus annuus L) با کاربرد کودهای آلی و شیمیایی

دوره 10، 1(37) بهار، فروردین 1395، صفحه 35-56
عبداله جوانمرد؛ فریبرز شکاری

6.

تاثیر آبیاری با استخر دو منظوره کشاورزی (پرورش ماهی) همراه مصرف با کودهای دامی و شیمیایی بر عملکرد هندوانه رقم نیاگارا

دوره 16، شماره 3، آذر 1400، صفحه 53-63
احد مدنی؛ محسن رجبی

7.

تاثیر باکتری آزوسپیریلوم و کود گاوی بر عملکرد ماده خشک ، اسانس و توسعه ریشه گیاه دارویی بادرنجبویه(Melissa officinalis L.)

دوره 8، شماره 4، دی 1395، صفحه 416-430

8.

تأثیر کاربرد سطوح مختلف کودهای آلی بر خصوصیات کمی و بیوشیمیایی گیاه دارویی (Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand)

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 78-90
مهدی قسمتی؛ فرید مرادی نژاد

9.

تأثیر ورمی‌کمپوست و کود دامی بر صفات مورفولوژیک، عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (.Ocimum basilicum L)

دوره 10، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 78-91
پیمان محمدزاده توتونچی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب