1.

Comparison of antibacterial activity of some of the medical plants extracts of Golestan province against Staphylococcus aureus

دوره 1، شماره 4، خرداد 2011، صفحه 41-51
Alireza Safahani؛ Mehrdad Ataie؛ Mohammad Rabie؛ Tina Dadgar؛ Ezzatollah Ghaemi

2.

Effect of extract from Tragopogon graminifolius DC. on properties sensory, shelf life and the viscosity rate yogurt

دوره 4، شماره 1، تیر 2013، صفحه 49-57
Sahar Lotfizade Dehkordi؛ Amir Shakerian؛ Abdolreza Mohammadi Nafchi

3.

Effect of some of plant extracts on the growth of two Aspergillus species

دوره 2، شماره 1، مرداد 2011، صفحه 69-81
Sima Yahyaabadi؛ Elnaz Zibanejad؛ Monir Doudi

4.

Phyto-Chemical and Morphological Characters of Calendula officinalis as Affected by Micronutrients

دوره 6، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 271-278
Mehrab Yadegari

5.

اثرات دورکنندگی عصاره اتانولی گیاهان خارشتر (.Alhagi camelorum F) و گزنه (.Urtica dioica L) بر شپشه آرد Tribolium castaneum (Col., Tenebrionidae)

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 317-325
فرشید شخصی زارع؛ سعیده لونی؛ فردین مرادی؛ لاله عزیزپور

6.

اثر پرایمینگ بذر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) با سالیسیلات در شرایط آلودگی کروم و سرب

دوره 14، شماره 53، فروردین 1398، صفحه 74-89
الهام جعفریان؛ مهراب یادگاری؛ رامین ایرانی پور

7.

اثر حشره‌کشی اسانس و عصاره‌ی زنیان Carum copticum C.B. Clarke روی شپشه‌ی برنج Sitophilus oryzae L. (Col.: Curculionidae)

دوره 6، شماره (12) بهار -تابستان1395، شهریور 1395، صفحه 1-10

8.

اثر سطوح مختلف عصاره بارهنگ کبیر (Plantago major) بر عملکرد رشد در جیره غذایی کپور معمولی (Cyprinus carpio) DOR: https://dorl.net20.1001.1.17359880.1399.14.1.1.4

دوره 14، شماره 1، دی 1399، صفحه 1-12
عبدالبشیر واحدی؛ حامد کلنگی میاندره؛ محمد سوداگر؛ علی جافر؛ علی شعبانی

9.

اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات بر‌کنترل اکسایش روغن‌کانولا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 تیر 1402
حسین عالی؛ مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان

10.

اثر ضد میکروبی و ترکیبات شیمیایی گیاه مرزه بختیاری

دوره 8، شماره 2، دی 1396، صفحه 117-127
نیکتا ابراهیمی؛ ساغر کتابچی؛ وحید روشن

11.

اثر عصاره گیاه جینسنگ (Panax ginseng) بر تغییرات هیستومورفومتریک مخ و مخچه در نوزادان چهارده روزه موش صحرایی مادران دیابتی

دوره 10، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 49-60
اعظم کرمی کرمی؛ ذبیح الله خاکسار

12.

اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 55-64
زهره قلعه موسیانی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی

13.

ارزیابی اثر پودر برگ چریش (نیم) در کنترل انگل های طیور پرورشی

دوره 7، شماره 3، آبان 1398، صفحه 1-10
Ebrahim Babaahmady

14.

ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 119-136
مهسا نکته سنج اول؛ عیسی جاهد؛ ریحانه مهدیان؛ مجتبی آذری آنپار

15.

ارزیابی تغییرات فیتوشیمیایی اسانس و عصاره شش جمعیت از گیاه دارویی Satureja bachtiarica Bunge. دراستان فارس

دوره 8، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 1-18
سحر یوسفی؛ وحید روشن سروستانی؛ کامبیز لاریجانی؛ حسنعلی نقدی بادی؛ ابراهیم سابکی

16.

ارزیابی و مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی، محتوای فنل و فلاونوئید عصاره گیاه ‌دارویی Artemisia annua L. تحت تاثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن

دوره 9، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 115-132
آتنا محمدی نیا سماکوش؛ حسین مرادی؛ مجتبی اسماعیل زاده؛ فاطمه دواتگر

17.

ارزیابی و مقایسه محتوای فنل و عملکرد ضداکسیدانی در 80 جمعیت‌ متعلق به گیاه دارویی 'Prangos spp.

دوره 9، شماره 1، خرداد 1400
پیمان آذرکیش؛ محمد مقدم؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ فاطمه خاکدان

18.

بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی

دوره 8، شماره 3، آذر 1400، صفحه 87-102
محبوبه ربانی فرد؛ جواد طباطبائیان نیم آورد؛ رضا شرافتی چالشتری

19.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 43-54
الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی

20.

بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی گیاه آقطی برروی عامل گموز مرکبات (Phytophthora nico tianae)

دوره 4، شماره 1 و 2، بهار و تابستان 94، شهریور 1394، صفحه 29-36

21.

بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره‌ میوه گیاهان کاپاریس اسپینوزا (Capparis spinosa) و پسته وحشی (Pistacia atlantica) بر رشد باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی

دوره 14، 2 (54) تابستان، شهریور 1399، صفحه 115-126
محمد سجاد انصاری چهارسوقی؛ آسیه احمدی دستگردی؛ مجید غلامی آهنگران

22.

بررسی اثر بازدارندگی عصاره اتانولی و آبیCinclidotus fontinaloides (Hedw.) P. Beauv بر قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی Fusarium solani و Bipolaris sorokiniana در محیط آزمایشگاه و گلخانه

دوره 8، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 103-111
رقیه اسد‌بلند؛ محمد رضا اصلاحی؛ علیرضا ایرانبخش؛ سعید شیرزادیان

23.

بررسی اثر بازدارندگی عصارۀ الکلی گیاه دارویی علف چشمه (Nasturtium officinale L.) در رشد قارچ ( (Fusarium solaniعامل پوسیدگی خشک سیب زمینی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 1-1
هادی خاوری؛ جعفر نیکان؛ کیوان رزاقی؛ علی مرادی پیام؛ رازک مهدی زاده نراقی

24.

بررسی اثر چند آفت کش و عصاره گیاهی بر میزان بقا و تولیدمثل بالتوری سبز Chrysoperla carnea (Stephens) (Neu., Chrysopidae)

دوره 4، شماره 3، آذر 1391، صفحه 197-213
محمدکاظم ایرانی نژاد؛ محمدامین سمیع

25.

بررسی اثرسمیت سلولی عصاره آبی میوه نوپال بر سلول های سرطانی کبد انسان (HepG2)

دوره 11، شماره 2، خرداد 1398، صفحه 35-42
معصومه رجبی مقدم؛ الهام عزت زاده؛ المیرا میکائیلی آگاه

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب