کلیدواژه‌ها = عصاره
تعداد مقالات: 23

1

Phyto-Chemical and Morphological Characters of Calendula officinalis as Affected by Micronutrients

دوره 6، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 271-278
Mehrab Yadegari

2

اثرات دورکنندگی عصاره اتانولی گیاهان خارشتر (.Alhagi camelorum F) و گزنه (.Urtica dioica L) بر شپشه آرد Tribolium castaneum (Col., Tenebrionidae)

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 317-325
فرشید شخصی زارع؛ سعیده لونی؛ فردین مرادی؛ لاله عزیزپور

3

اثر پرایمینگ بذر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) با سالیسیلات در شرایط آلودگی کروم و سرب

دوره 14، شماره 53، بهار 1398، صفحه 74-89
الهام جعفریان؛ مهراب یادگاری؛ رامین ایرانی پور

4

اثر حشره‌کشی اسانس و عصاره‌ی زنیان Carum copticum C.B. Clarke روی شپشه‌ی برنج Sitophilus oryzae L. (Col.: Curculionidae)

دوره 6، شماره (12) بهار -تابستان1395، تابستان 1395، صفحه 1-10

5

اثر ضد میکروبی و ترکیبات شیمیایی گیاه مرزه بختیاری

دوره 8، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 117-127
نیکتا ابراهیمی؛ ساغر کتابچی؛ وحید روشن

6

اثر عصاره گیاه جینسنگ (Panax ginseng) بر تغییرات هیستومورفومتریک مخ و مخچه در نوزادان چهارده روزه موش صحرایی مادران دیابتی

دوره 10، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 49-60
اعظم کرمی کرمی؛ ذبیح الله خاکسار

7

اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 55-64
زهره قلعه موسیانی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی

8

ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون بعنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 119-136
مهسا نکته سنج اول؛ عیسی جاهد؛ ریحانه مهدیان؛ مجتبی آذری آنپار

9

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 43-54
الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی

10

بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی گیاه آقطی برروی عامل گموز مرکبات (Phytophthora nico tianae)

دوره 4، شماره 1 و 2، بهار و تابستان 94، تابستان 1394، صفحه 29-36

11

بررسی اثر بازدارندگی عصارۀ الکلی گیاه دارویی علف چشمه (Nasturtium officinale L.) در رشد قارچ ( (Fusarium solaniعامل پوسیدگی خشک سیب زمینی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 6، شماره 1، بهار 1393، صفحه 1-1
هادی خاوری؛ جعفر نیکان؛ کیوان رزاقی؛ علی مرادی پیام؛ رازک مهدی زاده نراقی

12

بررسی اثر چند آفت کش و عصاره گیاهی بر میزان بقا و تولیدمثل بالتوری سبز Chrysoperla carnea (Stephens) (Neu., Chrysopidae)

دوره 4، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 197-213
محمدکاظم ایرانی نژاد؛ محمدامین سمیع

13

بررسی اثرسمیت سلولی عصاره آبی میوه نوپال بر سلول های سرطانی کبد انسان (HepG2)

دوره 11، شماره 2، بهار 1398، صفحه 35-42
معصومه رجبی مقدم؛ الهام عزت زاده؛ المیرا میکائیلی آگاه

14

بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 97-107
اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور

15

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 129-134
نوید عباسی؛ سامان مهدوی

16

بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره‌های الکلی و هیدروالکلی گیاه شیرسگ (Euphorbia Helioscopia L.) از منطقه قم

دوره 3، شماره 11، پاییز 1392، صفحه 58-69
غلامرضا نجفی

17

بررسی مواد تلف شده در روش های عصاره گیری مختلف مدرن و سنتی گیاه Origanum vulgare L*

دوره 3، شماره 12، پاییز 1391، صفحه 9-16

18

جداسازی و شناسایی ترکیبات فرار برگ دو گونه گیاه زیتون و بررسی ویژگی ضد اکسیدانی عصاره های به دست آمده با تغییر شرایط استخراج

دوره 10، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 33-39
زهرا حاجی آقاجانی؛ فائزه کبیر؛ علی اصغر انگاشته واحد

19

خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی

دوره 9، 2 (34) تابستان، تابستان 1398، صفحه 47-59
حامد عزیزنیا؛ جواد کرامت؛ صبیحه سلیمانیان زاد

20

گیاه هوم و نقش آن در آیین‌ها و اساطیر هندوایرانی

دوره 3، شماره 10، زمستان 1390، صفحه 203-226
کتایون مزداپور؛ صبا لطیف پور

21

مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری

دوره 6، شماره 1، بهار 1398، صفحه 90-101
افشین علیمحمدی؛ افشین جوادی؛ الهام یغما

22

مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 6، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 82-91
پروین محسنی سی سخت؛ امین نعمت الهی؛ عبدالناصر محبی؛ روح الله رحیمی

23

مطالعه ترکیب شیمیایی عصاره آبی گیاه (Centella asiatica L.) Urban در سه فاز رویشی جمع آوری شده از منطقه آبکنار بندرانزلی و عصاره های آبی و هیدروالکلی در فاز گل دهی جمع آوری شده از منطقه چماچای شفت و مقایسه هر دو زیستگاه

دوره 9، شماره 2، بهار 1396، صفحه 89-96
علی مازوجی؛ فهیمه سلیم پور؛ لیلا شفیعی دستجردی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.