1.

Phyto-Chemical and Morphological Characters of Calendula officinalis as Affected by Micronutrients

دوره 6، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 271-278
Mehrab Yadegari

2.

اثرات دورکنندگی عصاره اتانولی گیاهان خارشتر (.Alhagi camelorum F) و گزنه (.Urtica dioica L) بر شپشه آرد Tribolium castaneum (Col., Tenebrionidae)

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 317-325
فرشید شخصی زارع؛ سعیده لونی؛ فردین مرادی؛ لاله عزیزپور

3.

اثر پرایمینگ بذر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) با سالیسیلات در شرایط آلودگی کروم و سرب

دوره 14، شماره 53، بهار 1398، صفحه 74-89
الهام جعفریان؛ مهراب یادگاری؛ رامین ایرانی پور

4.

اثر حشره‌کشی اسانس و عصاره‌ی زنیان Carum copticum C.B. Clarke روی شپشه‌ی برنج Sitophilus oryzae L. (Col.: Curculionidae)

دوره 6، شماره (12) بهار -تابستان1395، تابستان 1395، صفحه 1-10

5.

اثر ضد میکروبی و ترکیبات شیمیایی گیاه مرزه بختیاری

دوره 8، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 117-127
نیکتا ابراهیمی؛ ساغر کتابچی؛ وحید روشن

6.

اثر عصاره گیاه جینسنگ (Panax ginseng) بر تغییرات هیستومورفومتریک مخ و مخچه در نوزادان چهارده روزه موش صحرایی مادران دیابتی

دوره 10، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 49-60
اعظم کرمی کرمی؛ ذبیح الله خاکسار

7.

اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 55-64
زهره قلعه موسیانی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی

8.

ارزیابی اثر پودر برگ چریش (نیم) در کنترل انگل های طیور پرورشی

دوره 7، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 1-10
Ebrahim Babaahmady

9.

ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 119-136
مهسا نکته سنج اول؛ عیسی جاهد؛ ریحانه مهدیان؛ مجتبی آذری آنپار

10.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 43-54
الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی

11.

بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی گیاه آقطی برروی عامل گموز مرکبات (Phytophthora nico tianae)

دوره 4، شماره 1 و 2، بهار و تابستان 94، تابستان 1394، صفحه 29-36

12.

بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره‌ میوه گیاهان کاپاریس اسپینوزا (Capparis spinosa) و پسته وحشی (Pistacia atlantica) بر رشد باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی

دوره 14، 2 (54) تابستان، تابستان 1399، صفحه 115-126
محمد سجاد انصاری چهارسوقی؛ آسیه احمدی دستگردی؛ مجید غلامی آهنگران

13.

بررسی اثر بازدارندگی عصاره اتانولی و آبیCinclidotus fontinaloides (Hedw.) P. Beauv بر قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی Fusarium solani و Bipolaris sorokiniana در محیط آزمایشگاه و گلخانه

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 103-111
رقیه اسد‌بلند؛ محمد رضا اصلاحی؛ علیرضا ایرانبخش؛ سعید شیرزادیان

14.

بررسی اثر بازدارندگی عصارۀ الکلی گیاه دارویی علف چشمه (Nasturtium officinale L.) در رشد قارچ ( (Fusarium solaniعامل پوسیدگی خشک سیب زمینی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 6، شماره 1، بهار 1393، صفحه 1-1
هادی خاوری؛ جعفر نیکان؛ کیوان رزاقی؛ علی مرادی پیام؛ رازک مهدی زاده نراقی

15.

بررسی اثر چند آفت کش و عصاره گیاهی بر میزان بقا و تولیدمثل بالتوری سبز Chrysoperla carnea (Stephens) (Neu., Chrysopidae)

دوره 4، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 197-213
محمدکاظم ایرانی نژاد؛ محمدامین سمیع

16.

بررسی اثرسمیت سلولی عصاره آبی میوه نوپال بر سلول های سرطانی کبد انسان (HepG2)

دوره 11، شماره 2، بهار 1398، صفحه 35-42
معصومه رجبی مقدم؛ الهام عزت زاده؛ المیرا میکائیلی آگاه

17.

بررسی اثر عصاره جلبک دریایی Ecklonia maxima بر خصوصیات کمی، کیفی و عمر پس از براشت گل لیلیوم(Lilium spp.) رقم Brunello

دوره 14، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 29-35
عبداله جعفری‌برزانی؛ وحید عبدوسی؛ علیرضا لادن مقدم

18.

بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 97-107
اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور

19.

بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis)

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 15-29
افسانه عظیمی محله؛ سید علی مرتضوی؛ پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ راضیه نیازمند

20.

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399
محمد مهدی نعمت شاهی؛ امیر حسین الهامی؛ نفیسه نعمت شاهی؛ سید حسین استیری

21.

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 129-134
نوید عباسی؛ سامان مهدوی

22.

بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره‌های الکلی و هیدروالکلی گیاه شیرسگ (Euphorbia Helioscopia L.) از منطقه قم

دوره 3، شماره 11، پاییز 1392، صفحه 58-69
غلامرضا نجفی

23.

بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد

دوره 7، شماره 1، بهار 1399، صفحه 41-49
حسین سلمانی؛ بهبود جعفرری

24.

بررسی مواد تلف شده در روش های عصاره گیری مختلف مدرن و سنتی گیاه Origanum vulgare L*

دوره 3، شماره 12، پاییز 1391، صفحه 9-16

25.

بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 145-159
ماندانا بی مکر؛ علی گنجلو

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.