1.

اثرات سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی بر شاخص های رشد، بقا و ذخیره کاروتنوئید در بافت پوست و عضله ماهی دالر نقره ای(Metynnis hypsauchen)

دوره 10، شماره 4، دی 1396
احمد اسلامی فر؛ مهرداد فرهنگی؛ کرامت الله رضایی؛ باقر امیری مجازی؛ محمد اخوان بهابادی

2.

اثر لیکوپن روی پارامترهای بافت بیضه در قوچ مهربان

دوره 11، شماره 44، دی 1400، صفحه 51-64
قباد دهقانی؛ سعید محمدزاده؛ علی کیانی

3.

ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 119-136
مهسا نکته سنج اول؛ عیسی جاهد؛ ریحانه مهدیان؛ مجتبی آذری آنپار

4.

بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 1-11
نفیسه نصیر مسلم؛ پیمان آریایی؛ محمد احمدی

5.

تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی)

دوره 6، 1 (21) بهار، خرداد 1395، صفحه 29-44
سیده‌سمانه نقیبی؛ علی احسانی؛ حسین تاجیک؛ علیرضا طالبی؛ نوروز دلیرژ

6.

مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه‏فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به‏روش رویه‎پاسخ

دوره 7، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 105-118


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب