1.

ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران

دوره 6، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 75-81

2.

استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 1-13
رقیه حاتمی؛ هدا جعفری زاده مالمیری؛ افشین جوادی؛ نویده انرجان

3.

الکترود کربن شیشه‌ای اصلاح شده با نانولوله‌های کربنی چند دیواره و پلی آلیزارین قرمز S به عنوان حسگر ولتامتری جدید برای اندازه‌گیری جم فیبروزیل

دوره 9، شماره 29، خرداد 1396، صفحه 23-36
عطیه احمدی رسکتی؛ منصور عرب چم جنگلی؛ ناصر گودرزی؛ قدمعلی باقریان؛ مجید سلامی

4.

تاثیر عوامل فرآیندی بر ریزساختار بدنه تهیه شده به روش رسوب‌نشانی الکتروفورتیک از ذرات نانوآلومینا

دوره 9، شماره 29، خرداد 1396، صفحه 1-11
مصطفی میلانی؛ سید محمد میرکاظمی؛ سید محمد زهرایی

5.

عاملدار کردن و سنتز پایدار نانوکامپوزیت PET-AuNPs به روش سونوشیمی و مطالعات کمی و کیفی الکتروشیمیایی با الکترود اصلاح شده AuNPs-PET/CNT/Au

دوره 17، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 57-70
جواد مرادپور؛ حسین پیمان؛ حمیده روشنفکر

6.

مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1402
مهرداد قوامى؛ پانیذ کمالى


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب