1.

بررسی پاسخ فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی توده بومی Cyamopsis tetragonoloba L.منطقه ایرانشهر به محلول‌پاشی نانو ذرات اکسید روی

دوره 9، شماره 3، آذر 1400، صفحه 40-52
صفورا بزی؛ علی موافقی؛ جعفر ولیزاده؛ محرم ولیزاده

2.

بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 119-129
نیلوفر علیرضایی؛ حسن برزگر

3.

بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 125-137
مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری

4.

بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 119-129
اکرم شریفی؛ فهیمه نوری؛ سید حسین استیری

5.

تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب

دوره 5، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 29-38

6.

تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 20-26

7.

تهیه هیدروژل نانوچندسازه رسانا و بررسی رهایش کنترل شده داروی سیس‌پلاتین

دوره 12، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 59-67
حسن فتحی نژاد جیرندهی؛ مروارید نباتی احمدی؛ معصومه مسکین فام

8.

کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب

دوره 8، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 89-100
لاله گلچویی؛ مزدک عظیمی؛ حسین یوسفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب