1.

بررسی اثرات انجماد کند و تند بر روی کیفیت فیله ماهی تیلاپیا قرمز (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus)

دوره 11، شماره 3، آذر 1395، صفحه 64-87
بابک کرمی؛ یزدان مرادی؛ عباس مطلبی؛ مهدی سلطانی؛ سپیده حسینی؛ سید ابراهیم حسینی

2.

بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 185-177
بابک کرمی؛ یزدان مرادی؛ عباسعلی مطلبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب