1.

اثر تزریق داخل صفاقی روغن کنجد بر Fear conditioning درموش سوری ماده

دوره 1، شماره 4، مرداد 1388
حسین محمدپورکارگر؛ مانا احمدی؛ مهناز کسمتی

2.

ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 73-85
سیدمهدی حسینی؛ سیدحسین استیری؛ زهره دیدار

3.

استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 108-97
سودابه عین افشار

4.

بررسی اثر ضد دردی رژیم غذائی حاوی روغن کنجد در موش های صحرائی نر جوان

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1389
حسین محمدپورکارگر؛ منیره شفاهی؛ مهناز کسمتی

5.

بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 13-21
امیر عبدالهی؛ مسعود شفافیی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ عادل بیگ بابایی

6.

تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) به‌عنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد

دوره 12، 2 (46) تابستان، شهریور 1401، صفحه 77-90
عیسی فتح الهی؛ راحله هاشمی نژاد؛ سمیه طالبی

7.

تهیه و بررسی یک روان‎کننده زیستی بهبودیافته برپایه روغن کنجد

دوره 14، شماره 3، مهر 1399، صفحه 85-95
فریبا رنگ‎ریز؛ سعید خدادوست؛ محسن امامی؛ فاطمه زراعت پیشه

8.

مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری

دوره 9، 4 (36) زمستان، بهمن 1398، صفحه 61-78
سلیمه سادات میرعزیزی؛ مریم قراچورلو؛ انوشه شریفان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب