1.

ارزیابی مقایسه‌ای میزان فنول و فلاونوئید کل، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره متانولی گیاهان Artemisia annua L.، L. Thymus vulgaris، Matricaria chamomilla L.، Salvia officinalis L. و var mutica Pistaciaatlantica

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 78-95
ایوب مزارعی؛ لیلا فهمیده

2.

بررسی اثر آنتی باکتریال فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpura ) بر روی برخی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی

دوره 12، شماره 48، دی 1400، صفحه 1-9
بهبود جعفری

3.

بررسی فیتوشیمیایی، ضدمیکروبی، ضدسرطانی و ضدآلزایمری عصارۀ هیدروالکلی برگ گیاه دارویی Eucalyptus globulus L. در شرایط آزمایشگاهی

دوره 11، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 65-78
مرتضی کریم پور؛ امیر آراسته

4.

بررسی فیتوشیمیایی، ضدمیکروبی و عملکرد سمیت سلولی عصاره‌های مختلف گیاه داروییL. Rosa persica در خراسان شمالی

دوره 10، شماره 3، آبان 1401، صفحه 41-55
علی کوهستانیان؛ مریم تاتاری؛ ملیحه صمدی کاظمی؛ احمد اصغرزاده؛ سیده فائزه تقی زاده

5.

بررسی فیتوشیمیایی و اثر ضد میکروبی عصارۀ گیاه دارویی Moringa oleifera Lam. تکثیر یافته از طریق کشت بافت

دوره 10، شماره 4، دی 1401، صفحه 77-94
آسیه اسحاق زاده؛ محبوبه طاهرخانی

6.

پوشش‌دهی آلیاژ Ti-6Al-4Vبا نانوکامپوزیت شیشه زیست‌فعال- نقره به روش الکتروفورتیک و بررسی خواص زیست‌فعالی، آنتی باکتریال و سلول‌سازگاری

دوره 9، شماره 32، اسفند 1396، صفحه 241-253
مهدی طالع‌پور اردکانی؛ سید علی حسن‌زاده تبریزی

7.

شناسایی و مقایسه ترکیبات مؤثر در اسانس گیاهان رازیانه و اکالیپتوس به منظور کنترل برخی باکتریهای مهم بیماریزای گیاهی

دوره 12، شماره 4 (پیاپی 41)، اسفند 1398، صفحه 393-399
میترا امیدی نسب؛ میلاد آئینی

8.

مطالعه فیتوشیمیایی عصاره گیاه دارویی نسترن کوهی (Rosa Canina L.) جمع آوری شده از منطقه رویشی مشکین شهر و تاثیر آنتی باکتریال آن بر روی باکتری های شایع دهان و دندان

دوره 11، شماره 44، بهمن 1399، صفحه 23-37
حجت اقبال؛ مهدی احمدی سابق


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب