تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,987 |
تعداد مقالات | 83,494 |
تعداد مشاهده مقاله | 76,791,857 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 53,893,747 |
1. | Edible Utilization of Xanthan- guar Oleogels as a Shortening Replacement in Sponge Cake: Physicochemical Properties | |
دوره 12، شماره 2، شهریور 2022، صفحه 255-264 | ||
Mohammad Noshad؛ Mohammad Hojjati؛ Mina Hassanzadeh؛ Reza Zadeh-dabbagh؛ Marjan HosseinKhani | ||
2. | جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصارههای گیاهی و بررسی ویژگیهای آن | |
دوره 9، 4 (36) زمستان، بهمن 1398، صفحه 79-94 | ||
اکبر بدلی؛ افشین جوادی | ||