تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,987 |
تعداد مقالات | 83,493 |
تعداد مشاهده مقاله | 76,781,062 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 53,868,919 |
1. | ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب | |
دوره 14، 1(بهار)، فروردین 1401، صفحه 100-85 | ||
درنوش جعفرپور | ||
2. | بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب | |
دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 174-163 | ||
فاطمه سیامک؛ درنوش جعفرپور | ||
3. | تولید و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) | |
دوره 14، 3(پاییز)، مهر 1401، صفحه 143-157 | ||
درنوش جعفرپور؛ راضیه دیدار | ||